2777
2789
عنوان

حضانت فرزند

957 بازدید | 14 پست

سلام خانما من و همسرم مشکلی نداریم و میخام حق حضانت و از ایشون بگیرم ایشونم راضیه موافقه. نمیدونیم کجا باید رفت اول و چه مدارکی لازمه؟ اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگین.

🥰🤱🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چنین تصمیمی گرفتید  قصد فضولی ندارم  میخوام بدونم اگه از نکته ای باخبرید منم آگاه بش ...

حس میکنم حق منه که حضانتش با خودم باشه بخاطر خیلی چیزا..همون بارداری و زحمات نگهداری و دوندگی این دکتر اون دکترم برای بچ اوردن ..

🥰🤱🏻
حس میکنم حق منه که حضانتش با خودم باشه بخاطر خیلی چیزا..همون بارداری و زحمات نگهداری و دوندگی این دک ...

خب اگ مشکلی ندارید البته اون پدر هم حق داره. درست شما زایمان میکنید و... ولی اون پدر هم زخمت میکشه برا همصر و فرزندش ک شمایید

خب اگ مشکلی ندارید البته اون پدر هم حق داره. درست شما زایمان میکنید و... ولی اون پدر هم زخمت میکشه ب ...

زحمت مادر کجا پدر کجا..خیلی فرقه پدر در روز هشت ساعت سرکاره مادر شبو روزش در حال کار..

شب بیداری نگهداری فرزند اشپزی رسیدگی به حیاط گلا درختا تمیز کردن خونه شستشو  و..

یسره سر پام..اما همسرم بعد کار میاد خونه و استراحت میکنه..

من همیشه باید چایی یخ بنوشم غذا یخ بخورم یا چندین ساعت دستشوییمو نگه دارم تا دخترم کاراش تموم بشه یا بخابه برم دنبال کارام..

یه سرویس میرم ارامش ندارم.

یه حموم نمیتونم با ارامش برم لذت ببرم از صدای اب و دوش گرفتن و..

خیلی فرقه بنظرم‌.

اون راضی شده.فهمیدس..میبینه سختیایی ک قبل بارداریم چه تو بارداریم ک بخاطر مسمومیت بستری بودم دوماه کامل چه الانم..

نمیدونم فقط کجا باید رف دنبالش

🥰🤱🏻
عزیزم مشکلی نداریم جدا نیسیم اصلا با همیم.حضانتو میخام بگیرم فقط.عین حق طلاق

اها خداروشکر عزیزم انشالله هیچ وقتم جدا نشین باهم خوب باشین فکر کردم مشکلی دارین 

و جهانی خسته کننده تر از حد تصور):