2777
2789
عنوان

تولد دخترم

147 بازدید | 7 پست

قراره برای دخترم تولد بگیریم چون خانواده همسرم و خانواده من اخلاق هاشون فرق میکنه البته من این حس رو دارم....مادر شوهرم گفته جدا تولد بگیریم....شما برای خودتون ما برای خودمون.....خیلی ناراحت شدم حالا چکار کنم؟اگه بخاطر تفاوت فرهنگی هم نباشه بازم زشته.....

من بچه ندارم اگر روزي داشته باشم تولد خانوادگي نميگيرم همسرم و خودمو بچم ميريم يه كافه شيك ديزاين شده بعدشم شام و بازي همين

تولد گرفتني. ك بخراي بقيه رو دعوت كني اصلاااا دوست ندارم

سومين كاربري...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه اخلاقاشون باهم فرق داره اینکار بکن به نفع خودته البته هزینتون بالامیره به هرحال.از طرفی هم نمی‌تونید اونا دعوت نکنید به هرحال نوه شود هست و باعث کدورت میشه فقط.باهمسرتون مشورت کنید و اگه دوست ندارید که تولد جدا بگیرید اینکار نکنید و قاطعانه رفتارکنبد و یکجا بندازید باهم به مادرشوهرتون هم بفهمونید الان گرونی هست ایشون مثل اینکه تو این زمانه زندگی نمیکنن و از قیمت کیک خبرندارن.مگراینکه دوست داشته باشند هزینه تولد نوشون رو پرداخت کنن

ما باهم میگیریم، مامان بابای خودمو مامان بابای شوهرم، اگه از مامان بزرگا و بقیه هم بشه دعوت میکنم اگه نه که فقط مامان باباهامون، چون جام کوچیکه، سه روز دیگه تولد پسرمه، جدا جدا سخته اخه، یه سوال دارم، تم تولد بیبی باس گرفتم براش کسی ایده ای داره برا تم و بادکنک ارایی که خوشگل شه؟؟؟ و اینکه جلو پردم میخام درس کنم خونم کوچیکه جای دیگه نمیشه بنظرتون جلوی پرده خوب درمیاد تم یا دیوار خالی خوبه؟؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ما باهم میگیریم، مامان بابای خودمو مامان بابای شوهرم، اگه از مامان بزرگا و بقیه هم بشه دعوت میکنم اگ ...

اسی ببخش سوال پرسیدما

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ما باهم میگیریم، مامان بابای خودمو مامان بابای شوهرم، اگه از مامان بزرگا و بقیه هم بشه دعوت میکنم اگ ...

دیوار خالی قشنگه کنارش استند بادکنک و میز کیک بزاری البته بازم بستگی به پرده داره

تا میتونی از تم استفاده نکن هر چی ساده تر عکس به روز تر

دیوار خالی قشنگه کنارش استند بادکنک و میز کیک بزاری البته بازم بستگی به پرده داره تا میتونی از تم ا ...

تم بچه رییس گرفتم، بادکنک آبی و سفید و گرفتم مثل اونایی که بادکنک ارایی میکنن درس میکنم بادکنکارو، ریسه بچه رییس و کلاه و بادکنک بچه رییس گرفتم و استند بچه رییس، آخه جل ندارم اون یکی دیوارا بکنم فاصله ی عکسا جور درنمیاد کل تم و بادکنک ارایی تو عکسا نمی افته کامل😔از طرفیم خودمم پرده رو دوی ندارم