sedna1399 مدیر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 917 عنوان یزدی های عزیز | مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 17 پست میخوام بیام یزد نقش حنا بزارم دستی ۵۰ تومن به نظرتون مشتری میاد واسمبله ○خیر○ تعداد رای : 6 نظرسنجی میخوام بیام یزد نقش حنا بزارم به نظرتون کسی میاد واسش بزارم بله 1 16% خیر 5 83% دوستش دارم ؛مادرم را میگویم... 1401/12/14 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 917 [QUOTE=277837933]💖💖نه واسه خودتم بردارولی زیادلازم نیست .معمولاشبایکم خنک ترمیشه [/QUOTEچشم دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 این حنا که من میگم تا یک هفته دیگه پاک میشه دایمی نیست میدونم .هموناکه بندری هامیزنن😍مثلاتوی اطرافیان ماکسی دوست نداره اینطوری نهایتاناخناشونوحنامیذارن یااگه هم کسی خوشش بیاد مشتری همیشگی نمیشه .فقط یکی دوبارمیادواسه تنوع وطرح میزنه همین راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 ولی بازفرداهم ازکاربراسوال کن .توی روزیزدیابیشترهستن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤