sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 عنوان یزدی های عزیز 86 بازدید | 17 پست میخوام بیام یزد نقش حنا بزارم دستی ۵۰ تومن به نظرتون مشتری میاد واسمبله ○خیر○ تعداد رای : 6 نظرسنجی میخوام بیام یزد نقش حنا بزارم به نظرتون کسی میاد واسش بزارم بله 1 16% خیر 5 83% دوستش دارم ؛مادرم را میگویم... 1401/12/14 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 نمیدونم ولی مایزدیااهل این قرتی بازیانیستیم 😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 نمیدونم ولی مایزدیااهل این قرتی بازیانیستیم 😅 ههههه دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 کسی نیست نظربده دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 یزدیاکلاحنادوست دادن ولی نقش حناروفکرنکنم .اگه هم دوست داشته باشن برای همیشه وطولانی مدت دوست ندارن .بازم ازچندنفرپرس وجوکن ولی میدونم تتوموقت واینطورچیزاخیلی طرفدارداره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 اینی ک من میگم با قیف طرح میزارم مثلا گل رز و.... دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 یزدیاکلاحنادوست دادن ولی نقش حناروفکرنکنم .اگه هم دوست داشته باشن برای همیشه وطولانی مدت دوست ندارن ... راستی هوای یزد چطوره؟ دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 راستی هوای یزد چطوره؟ الان که عااالی ولی بعدازعیددیگه میره روبه گرمی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 الان که عااالی ولی بعدازعیددیگه میره روبه گرمی جمعه ان شاءالله میام یزد شنبه برم دکتر بیمارستان صدوقی دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 جمعه ان شاءالله میام یزد شنبه برم دکتر بیمارستان صدوقی به سلامتی 💚قدمتون روی چشم .انشاءالله بهتون خوش بگذره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 به سلامتی 💚قدمتون روی چشم .انشاءالله بهتون خوش بگذره ممنون گل من واسه خودم لباس گرم نیارم پس ...واسه بچه ام برمیدارم دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 ایناخیلی خوشگلن ولی یزدیایامثلادوست ندارن یااینکه فقط واسه یکی دوباردوست دارن نه همیشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 ممنون گل من واسه خودم لباس گرم نیارم پس ...واسه بچه ام برمیدارم 💖💖نه واسه خودتم بردارولی زیادلازم نیست .معمولاشبایکم خنک ترمیشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sedna1399 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 918 ایناخیلی خوشگلن ولی یزدیایامثلادوست ندارن یااینکه فقط واسه یکی دوباردوست دارن نه همیشه این حنا که من میگم تا یک هفته دیگه پاک میشه دایمی نیست دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...