2777
2789
عنوان

ژل زیرچشم خوبه بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 69 پست
فکر کنم دکتر ژیلا البته دقیق یادم نیس

خب دکتر ژیلا یه برند معمولی . برند ما بلک بری 

حاوی سلول های بنیادی.میدونی سلول های بنیادی چیه؟

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فیلر زدی یعنی همون ژل زدی؟ قبل و بعدش چکار باید بکنم؟ من برا سه شنبه وقت گرفتم ولی خیلی شک دار ...

شما پیش کدوم دکتر میخواید برید؟

من هرچی تحقیق کردم هرکی یه دکتر معرفی کرد

خب دکتر ژیلا یه برند معمولی . برند ما بلک بری   حاوی سلول های بنیادی.میدونی سلول های بنیا ...

اره

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
قیمتش چند.چطور باید سفارش داد

۵۰۰ هزار تومن عزیزم .‌‌‌‌‌اگه تمایل به تهیه محصول دارید درخواست دوستی میدم اوکی کنید  

شما پیش کدوم دکتر میخواید برید؟ من هرچی تحقیق کردم هرکی یه دکتر معرفی کرد

من دکتر معروفا رو تو شهرمون رفتم گفتن فیلر زیرچشم انجام نمیدیم دیگه پیش یکی بوتاکس کردم خوب بود میخام همونجا فیلر کنم خداکنه خوب باشه

عزیزم فیلر زدی یعنی همون ژل زدی؟ قبل و بعدش چکار باید بکنم؟ من برا سه شنبه وقت گرفتم ولی خیلی شک دار ...

قبلش که مراقبتی نداشت.ولی بعدش دکتر خودش توضیح میده.مال من نه درد داشت نه کبودی.فقط یه کوچولو ورم داشت

۵۰۰ هزار تومن عزیزم .‌‌‌‌‌اگه تمایل به تهیه محصول دارید درخواست دوستی میدم اوکی کنید  

اگرواقعا جواب داده من میخوام قیمتش مهم نیست من بخاطر این که لاغر شدم چشمام گود افتاده😔

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
اره

پس مطمئنا می‌دونی که با این کیفیت خیلی کم پیدا میشه. اگه تمایل دارید من عکس قبل و بعد دور چشم مامانم رو که امتحان کردم روش بفرستم .ما هر محصولی که پیشنهاد میدیم قبلش حس مصرف میگیریم ازش چون در درجه ی اول باید خود شخص مصرف کننده باشه خودش

اگرواقعا جواب داده من میخوام قیمتش مهم نیست من بخاطر این که لاغر شدم چشمام گود افتاده😔

من بهتون تضمین صد درصد میدم . درخواست دوستی میدم اوکی کنید لطفاً