2777
2789

سلام بچه ها پدرشوهرم ماهی یه دفعه میاد خونمون یه هفته میمونه ازبس که بهش میرسم و هواشو دارم اونم فقققط بخاطر شوهرم، بی احترامی اصلا بهش نمیکنم ولی هردفعه که میاد میدونه من خیلی وسواس وحساسم ازقصد رعایت نمیکنه خیلی چیزارو همیشه هم موقع رفتن یه تیک میندازه

اون یکی جاریم محل نمیده اصلا بهش امروز کلللللی پشت جاریمو خانوادش حرف زد اصلا خونه ی خواهر شوهرام نمیره اگرهم بره یه ناهار یا شام شاید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بهم مستقیم وغیر مستقیم بدی کرده 

هرررردفعه میگم اینبار دیگ کم محلی میکنم ولی وقتیی میاد همه چی یادم میره عییین اینایی ک اصلا انگار پدرشوهر ندیدن هیییییی کوزت بازی درمیارم 

خاک برسر من یعنییی

شما همونی بودی ک پدر شوهرت کفش دسشویی رو خیس میکرد و همش فین میکرد

نه ولیییی اینم همینکارارو میکنه یه هفتس کارم شده آب قند خوردن یه لقمه بیشتر نمیتونم بخورم