2777
2789
عنوان

بچم صدام نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 26 پست
خیلی جا داره فعلا تا دو سالگی

اخه تو‌فرم امروژ بهداشت برای نکامل زده بود باید صدا کنه 

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
الكي نگراني نه خودت نه بچه رو اذيت نكن طبيعيه

آروم‌شدم باحرفاتون 

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به جات باشم يكي دوتا دكترش ميب م خيالم راحت بشه كه چيزيش نيست

دکتر چی اطفال؟ دکترای اطفال همش میگن عیب نداره

نگران نباش.از الان شروع کن براش قصه بخون قصه کوتاه باعکسهای جذاب.و مدام و مدام براش کلماتو تکرار کن.

اره همین کارومیکنم

دختر من تازه دو سالگيش مامان بابا گفت انقد حرص خوردم ك نگو الان سه سالو نيمشه مخمو ميخوره يه لحظه ام ...

جدی؟ یعنی تو ۲سال هیچ حرفی نزد یا صدات نمیکرد؟

پسر منم همینجوری بود به مدت همه کلمه هارو میگفت حتی جمله ۲یا۳ کلمه ای ولی بعد کلا یادش رفت  ب ...

بعد خوب شد؟

دکتر چی اطفال؟ دکترای اطفال همش میگن عیب نداره

گفتار درمان گرها و مراكزي كه مال سنجش كودكه اونا چون با بچه ها زياد سر وكار داشتن بهتر از دكتر اطفال متوجه ميشن مشكلي هست يانه در كل ان شاالله هيچ مشكلي نداره اما از الان مطمين بشيد خيلي بهتره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
فقظ بگم ک الکی نگرانی سیر تکاملش رو طبیعی داره طی میکنه  هر بچه ای هم یه جوره اصلا بچه کسی رو ...

ممنون عزیزم. میشه هروقت اگه سوالی داشتم ازت بپرسم؟ 

گفتار درمان گرها و مراكزي كه مال سنجش كودكه اونا چون با بچه ها زياد سر وكار داشتن بهتر از دكتر اطفال ...

یکم دیگه صبرمیکنم اگر نگفت میبرم

جدی؟ یعنی تو ۲سال هیچ حرفی نزد یا صدات نمیکرد؟

به منو باباش ميگفت با فقط بااا ميگفت يه دفه انگار زبون باز كرد شروع كرد حرف زدن 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد