2777
2789
عنوان

روز تولد و دعوا با شوهر

577 بازدید | 14 پست

۱۱ام تولدم بود چون شوهرم شبکار بود گفت صبحش بریم عبدل اباد گفتم باشه بریم ۴تومن زده بود برا من ک برم خرید و باهم رفتیم خرید و من حساب کردم با کارت خودم اکثر خریداری شبش قرار بود بریم اتاق فرار با هانیه و بابک ک زن و شوهری و زن داداشش و داداشش  منم اوکی داده بودم نمیدونستم دوس دختر سابقش رو جاریم میخواد برداره بیاره همون دم در شوهرم گفت زشته نریم داخل خلاصه ما رفتیم اتاق فرار  و شبش کنار هم بودیم شوهرم حالش خوب نبود رفت خوابید چون شب قب شبکار بوده زهرا(دوس دختر قبلیش) چند باری قبلا متلک انداخته بود شوهرم گفته بود حسادته و تو محل نده  بهش گفته بودم جاریم با قصد و غرض این آدمو دعوت میکنه ک منو بچزونه  من اصلا این آدما برام مهم نیستن میگم چرا شب تولدم منو جایی میبری ک مورد بی احترامی قرار بگیرم چرا بلدی برای زنداداشت بپری بری کیک تولد بخری و هدیه ولی برا من میگی همون خریدای عيدت هدیتن خلاصه شب دعوامون شد فرداش هم تایم داشت برام هدیه بخره حتی ی شاخه گل اون شب اتاق فرار شوهرم میدونست اینا کیک گرفتن و سورپرایزی مثلا همونجا دوتا عکس انداختیم و رسیدیم خونه من رفتم دسشویی و اومدم دیدم توت فرنگی های کیک رو برداشتن حتی اونقدر شعورشان نمیرسه ک شاید بخوان عکس بندازن برگشت گفت اره بردمت اتاق فرار هه انگار اتاق فرار واسه ی روز عادی نیس یا خرید واسه ی روز عادی نیس من توقعم زیاده؟ ک میخوام شوهرم با ی شاخه گل منو خوشحال کنه؟ چیکار کنم واقعا فکر میکنم سرد شدم دیگه سر همه مناسبت ها دعوامون میشه

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

از این به بعد تولد و دوتایی بگیرین لشکر کشی نکنین عزیزم

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این به بعد تولد و دوتایی بگیرین لشکر کشی نکنین عزیزم

دوستم بهش زنگ زده بود ک اره بریم سورپرایز کنیم و فلان در حالیکه من ک فهمیدم گفتم ن نمیخوام هزینه بشه برات ی تولد دوتایی بهتره اونوقت جاری عوضی با قصد و غرض اتاق فرار چیده ک حال منو بد کنه حتی من با کیک ی عکس نگرفتم گند زدن تو کیک با فاصله ی دسشویی رفتن من

دوستم بهش زنگ زده بود ک اره بریم سورپرایز کنیم و فلان در حالیکه من ک فهمیدم گفتم ن نمیخوام هزینه بشه ...

اره عزیزم‌ مناسبت های دست جمعی این دنگ‌فنگ هارو داره از این به بعد دور باش خودتم ارامش پیدا میکنی 

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹
اره عزیزم‌ مناسبت های دست جمعی این دنگ‌فنگ هارو داره از این به بعد دور باش خودتم ارامش پیدا میکنی&nb ...

خب من اگه میدونستم ک نمی‌رفتم مخصوصا وقتی فهمیدم دوس دختر آقا اونجاس الان چیکار کنم 

خب مناسبت ها رو دوتایی با هم باشین، مگه قراره همیشه بقیه هم باشن؟ 

من اصلا نمیخواستم اینجوری پیش بره بهش گفته بودن دوتایی باشیم بهتره

خب من اگه میدونستم ک نمی‌رفتم مخصوصا وقتی فهمیدم دوس دختر آقا اونجاس الان چیکار کنم 

هیچی هرچیه گذشته بیخیال شو