بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
@محمدجوادجان سلام.استارتر شما این شربت رو برای چی به فرزندتون میدادید؟تاثیری روی رشد قدیش هم داشت تو این مدت؟با تجویز پزشک میدادید؟ممنون میشم جواب بدید
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بله منم میخوام یک دوره یک ماهه بدم،حقیقت رشد قدیش کنده و از لبنیات فقط ماست میخوره،
خداروشکر پس برای شما تاثیر گذاشته،چقدر قدش تغییر کرد گلم؟
شما همین استئو جویس رودادید؟درکنارش مکمل دیگه ای هم دادید؟چقدر در روز ؟و اینکه پسرتون اونجا چندسالش بود
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)