2777
2789
عنوان

بابام با زن دوست اش دوست شده

758 بازدید | 19 پست

تا الآن 5 تا بوده همینجوری دارن زنگ می زنن:/

قبلا یکی مچ گرفتیم

امروز هم یکی دیگه 

مامانم می خواد طلاق بگیره دوباره اقدام کرده ولی باز پشیمون شد

الان بنظرتون چه جوری زودتر میشه ؟

گوشی بابام و زنو را گرفتیم 

بابام شیشه می کشه هر وی فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیفه مادرت کاش طلاق بگیره

دعا کنید برامون زودتر تموم بشه 

کاش بابام نی مرد یا می‌کشتند

میخواهیم فردا به شوهر رنو بگیم 

ان شاءالله می‌ره پیداش می‌کنه بکشتش 

طلاق بگیره همچین مردی باید تو جوب ها زندگی کنه که شیشه می کشه با زن شوهر دار هم رابطه داره من بودم یه چاقو تو روده هاش می کردم یه حس بدی به من دست می نده به کسانی که خیانت می کنند با این که خودم مردم

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
طلاق بگیره همچین مردی باید تو جوب ها زندگی کنه که شیشه می کشه با زن شوهر دار هم رابطه داره من بودم ی ...

هزار با نقشه مرگش کشیدم ولی جرعت نکردم 

چاقو همیشه کنارمه 

هزار با نقشه مرگش کشیدم ولی جرعت نکردم  چاقو همیشه کنارمه

نه به این چیزا اصلا فکر نکن بزار مامانت قانونی جدا شه با اینده ی خودت بازی نکن به خاطر یه بی لیاقت

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
کسی اینجا قتل انجام نمی ده؟ می بخشتیم اش و هم شیرینی هم می‌دیم 😐😐😐

خوب مامانت طلاق بگیره بره پی زندگیش ..

چرا انقدر دنبال حاشیه هستین ..کسی ک خیانت میکنه باید رهاش کنی وعمر تلف نکنی

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲