2777
2789
عنوان

خدمت سربازی مرد متاهل با سه بچه

778 بازدید | 13 پست

عزیزان کسی اطلاعی راجب سربازی رفتن مردای متاهل داره شوهرم سه فرزند داره میشه بگید حقوقش هر ماه میدن تقریبا چقدره صب میخاد دفترچه پست کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق سربازی بالا رفته کسی ک متاهل هس ی مقدار دیگه جدا میدن هر بچه همی مقداری میدن راستی از خدمتشم کس ...

آره.ولی نمیدونم چقدی میدن اگه بره خدمت تو این گرونیا لاقل خرج خونه گیرمون میاد یا نه 

آره.ولی نمیدونم چقدی میدن اگه بره خدمت تو این گرونیا لاقل خرج خونه گیرمون میاد یا نه 

مستاجرین؟گفتن حقوقشون مث کارمندا شده برا ی سرباز مجرد اگ اشتباه نکنم ۷تا ۷و۲۰۰میدن

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
مستاجرین؟گفتن حقوقشون مث کارمندا شده برا ی سرباز مجرد اگ اشتباه نکنم ۷تا ۷و۲۰۰میدن

نه دوتا خونه داریم خداروشکر.یکی دادیم رهن یکی برای خودمون میترسم بره نتونم با یه مقدار پول سر کنم.دوتا هم مغازه داریم دادیم رهن

نه دوتا خونه داریم خداروشکر.یکی دادیم رهن یکی برای خودمون میترسم بره نتونم با یه مقدار پول سر کنم.دو ...

خب یارانه هم میگیرین در کنارش خداروشکر،اونوخ ی سری مزایا هم داره سرباری هم بهتون سبد کالا میدن هم ی وام میدن با سود خییییلی کم هم دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح تا پایان خدمت سربازی

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
خب یارانه هم میگیرین در کنارش خداروشکر،اونوخ ی سری مزایا هم داره سرباری هم بهتون سبد کالا میدن هم ی ...

ببخشید عزیزم.هر سارباز متاهلی خدمتش تو شهر خودشه یا هر جا پستش بیفته