مادرشوهرم بچمو نگه میداره من میرم سرکار جاریم زایمان کرده ۴ تا خواهرش هستن مادرش هست حالا مادرشوهرم جو گیر شده بچه منو ول کرده و دست منو گذاشته تو حنا 🙄 نوزاد ۵ روزه چه احتیاجی داره ۷ نفر کنارش باشن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب ۵ روزه باشه الان باید کنارش باشه وگرنه پس فردامبگن مادرشوهر ازاول نیومدپیش این عروسش،موندوردل اون عروسش
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
گردوخاک به پانکن بالانظر ،هزینه رو بده پرستار بگیر بی منت
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸