2777
2789
عنوان

مادر شوهر و جاری پر افاده

856 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم بچمو نگه میداره من میرم سرکار جاریم زایمان کرده ۴ تا خواهرش هستن مادرش هست حالا مادرشوهرم جو گیر شده  بچه منو ول کرده و دست منو گذاشته تو حنا 🙄 نوزاد ۵ روزه چه احتیاجی داره ۷ نفر کنارش باشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ۵ روزه باشه الان باید کنارش باشه وگرنه پس فردامبگن مادرشوهر ازاول نیومدپیش این عروسش،موندوردل اون عروسش

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

حالا وظیفه هم نداره دائم خودشو اسیر بچه ی تو بکنه ها.

پرستار بگیر.

چه پرتوقعی.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
چیش طبیعیه من کسی رو ندارم اونم واقعا نیاز نیست اینهمه آدم کنارش باشن 

اگه برعکس بود داستان و مادرهمسرتون بعد زایمانتون نمی اومد ناراحت نمیشدید؟

یه مقدار خودخواهیه نظرتون 

چندروز مرخصی بگیرید بچتونو نگه دارید هفته ی دیگه حتما خودش میگه بچه رو ببرید خونش

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

گردوخاک به پانکن بالانظر ،هزینه رو بده پرستار بگیر بی منت

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
من هزینه پرستاری میدم بهش

خب اگه هزینه میدی و ناز میاره، بگرد یه پرستار خوب و مورد اعتماد پیدا کن و دیگه پیش مادرشوهر نذار.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب اگه هزینه میدی و ناز میاره، بگرد یه پرستار خوب و مورد اعتماد پیدا کن و دیگه پیش مادرشوهر نذار.

آره حتما خودش پیشنهاد داده بود من حتی اجازه نمی‌دادم دست به چیزی بزنه پرستار بگیرم حداقل خونمو هم جمع میکنه

گردوخاک به پانکن بالانظر ،هزینه رو بده پرستار بگیر بی منت

نه عزیزم چه گردو خاکی فقط میگم ۴ ساعت جای دوری نمیره نمیگم بیاد ۲۴ ساعت بمونه ۴ ساعت بیاد برگرده داره هزینه هم‌میگیره اونم تو اون فاصله بقیه هستن