2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بازی فکری پیدا کردم عاااالیه

بچه اروم میشینه تا اخر که درستش کنه

ساخت رباتیک

یه پکیج میگیری ۲۹ مدل ربات میتونه درست کنه رباتاش متحرکه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من.هیچی هر روز فرسوده تر از دیروز

منم سختم بود این بازی که گفتم بگیر امتحان کن چند سالشه؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه باید آروم و بی سر و صدا باشه شیطونی نکنه اعصاب مادرشو بهم نریزه

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
یه بازی فکری پیدا کردم عاااالیه بچه اروم میشینه تا اخر که درستش کنه ساخت رباتیک یه پکیج میگیری ۲۹ ...

از کجاتهیه کنیم?

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یه بازی فکری پیدا کردم عاااالیه بچه اروم میشینه تا اخر که درستش کنه ساخت رباتیک یه پکیج میگیری ۲۹ ...

ازکجا و قیمت واینکه قطعات ریز نداره؟چون بچه من همه چیز خواره ممنون

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
از کجاتهیه کنیم?

بزار ببینم سایتشو پیدا میکنم 

دوستم برام گرفت

کد تخفیف داشت

ازش بپرسم بهتون میگم

ازکجا و قیمت واینکه قطعات ریز نداره؟چون بچه من همه چیز خواره ممنون

چند سالشه؟ 

منم سختم بود این بازی که گفتم بگیر امتحان کن چند سالشه؟

کلاس اوله بخدا هر روز از دستش خودمو میزنم و ب خودم فحش میدم معلمش هم حریفش نیست میگفت با لگد میزنه تو شکم دوستاش و پولشون رو پاره میکنه.دخترم هست😐😐😐