2777
2789
کلاس اوله بخدا هر روز از دستش خودمو میزنم و ب خودم فحش میدم معلمش هم حریفش نیست میگفت با لگد میزنه ت ...

خب خوبه سنش برای این بازیه

خودش زده روش ۷ سال به بالا

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار ببینم سایتشو پیدا میکنم  دوستم برام گرفت کد تخفییف داشت ازش بپرسم بهتون میگم

باشه.خیلی ممنون.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
کلاس اوله بخدا هر روز از دستش خودمو میزنم و ب خودم فحش میدم معلمش هم حریفش نیست میگفت با لگد میزنه ت ...

دختره واقعا 😯؟بابا لاتی به دختر نمیاد اینو مهدیار تو آهنگش میگه

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

دختر من بی نهایت شیطونه اما با نمکه دیروز رفتم حموم مامانم رفت تو تراس ترشی بیاره در تراس رو قفل کرد مامانم بنده خدا ۲۰ دقیقه تو تراس بود تا من از حموم اومدم نجاتش دادم .دخترمم از خنده داشت غش میکرد 😄

از کجاتهیه کنیم?

سایت هدهدیار

فقط خواستی خرید کنی حتما این کد تخ فیف هم بزن 

چون هم ارسالش برات رایگان میشه

هم ۵۰ و خورده ای تخ فیف میخوره برات

یعنی تقریبا ۸۲ تومن تخ فیف میشه برات

hhy-isf-ashraf

کد رو برات گذاشتم

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
چی بگم بازی بگیرم براش اسیر میشم دیگه هر دیقه میخاد بگه مامااااااان بیا اینو درست کن برام

نه تنها میشینه سی دی  اموزش داره خودش میبینه درست میکنه

چی بگم بازی بگیرم براش اسیر میشم دیگه هر دیقه میخاد بگه مامااااااان بیا اینو درست کن برام

سایت هدهدیار

فقط خواستی خرید کنی حتما این کد تخ فیف هم بزن 

چون هم ارسالش برات رایگان میشه

هم ۵۰ و خورده ای تخ فیف میخوره برات

یعنی تقریبا ۸۲ تومن تخ فیف میشه برات

hhy-isf-ashraf

کد رو برات گذاشتم

۴سالشه ولی همه چیو درو میکنه 

روش زده بالای ۷ سال

سایت هدهدیار فقط خواستی خرید کنی حتما این کد تخ فیف هم بزن  چون هم ارسالش برات رایگان میشه ه ...

دست گلت درد نکنه🥰

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
دست گلت درد نکنه🥰

خواهش عزیزم

خیلی بازی عااالیه

برای اعتماد به نفس 

و تمرکزشون عاااالیه

وقتی میبینه خودش یه وسیله متحرک درست کرده کیف میکنه

بچه منم همه چیو خورد و خاکشیر کرده کنترلمون هزار تیکه س همه چی رو میجوه

من کلا عین زاغه نشینا هستم دلم میخواد یه چیز تازه بخرم ولی امکان نداره حتی لباسم نمیتونم بخرم آویزون میشه به پیراهنم میگه باید چرخ فلک سواری کنم وگرنه که........... 

اصلا هیچی تو خونه سالم نیست دستگیره .کمد دیواری شیر آب کابینتا همه طناب پیچ مامان اومد خونمون نماز بخونه یه مهرنداشتم همشون جویده و تف کرده توجانمازبوداصلا یه وضعی

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........