2777
2789

این دوتاس.با شلوار بگ مازراتی مشکی

البته قرار نیس اینارو باهم بپوشم. ،😆

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها دوتا ازینم سفارش دادم عشقمه😆

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خیلی خوشگله از این مدلیا خیلی دوس دارم  چه رنگیشو خریدی؟

مرسی گلم همین رنگ سبزشو 

چند خریدی؟  مبارکت باشه

مرسی عزیزم

یکماه پیش گرفتم 

با هزینه ارسال شد۲۶۳

این چیه؟ اسپری بدن؟ 

ن گلی ماسک مو

موهام فره ازین میزنم خوشگل میشن. دوتا گرفتم اگ نباشه کارم لنگ میشه😆

واقعا؟ برا چیا دیگ خوبه؟  موها صاف میشن؟

ببین این مخصوص موی فره. تگ موهات صافه فک کنم باید جلد قرمزشو بگیری

من بهد حموم میزنم کامل وز موهامو میگیره نرم میشن فرشون خوشگل میشه

اگ موهات صافه بزنی هم نرم میشن حتما

ببین این مخصوص موی فره. تگ موهات صافه فک کنم باید جلد قرمزشو بگیری من بهد حموم میزنم کامل وز موهامو ...

اره موهام صافه ولی از حمام ک میام جلوش چون زیاد میشورم فر میشن میرن هوا 

دیگ نیاز ب اتو نی 🤣🤣؟ 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒