2777
2789
اره موهام صافه ولی از حمام ک میام جلوش چون زیاد میشورم فر میشن میرن هوا  دیگ نیاز ب اتو نی ...

اتو نکش دیگه

من خیلی موهام آسیب دیده بود با اتو با این ماسک تقویت شدن نرم شدن

از حموم ک میای رو موی نمدار بزن قشنگ اروم ماساژ بده ب ریشه نخوره ولی

واس جلو موهات ی شال نخی سرت کن چن دیقه صاف صاف میشن

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
چ نازه😍😍😍قیمتشومیگی؟

کدوم عزیزم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهاطر موج منفی ها  یا بخاطر زشتع مورد پسند من نیس گفتناشون🥴😕

هیچکدوم میگن قدیمیه چمیدونم از ته کمد در آوردی برو نگاه کن تاپیک اخرمو

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎
اتو نکش دیگه من خیلی موهام آسیب دیده بود با اتو با این ماسک تقویت شدن نرم شدن از حموم ک میای رو مو ...

ممنون عزیزم قربونت ❤️😍

حتما میخرم 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
ممنون عزیزم قربونت ❤️😍 حتما میخرم 

فداتشم

ممنون عزیزم😘😘😘

فدات

ببین این مخصوص موی فره. تگ موهات صافه فک کنم باید جلد قرمزشو بگیری من بهد حموم میزنم کامل وز موهامو ...

گلم ماسک مو رو چطوری استفاده میکنن میشه یه توضیح کوتاهی بهم بدی🥲

گلم ماسک مو رو چطوری استفاده میکنن میشه یه توضیح کوتاهی بهم بدی🥲

خب ببین داخل حمام هست ک وقتی موهاتو شامپو زدی کامل شستی ماسک مو رو مثلا قد یدونه گردو میمالی ب ساقه موهات قشنگ ماساژ میدی و میشوری 

ماسک بعد حمامم هس. ک اونم من چون موهام فره از حموم ک اومدم با شال نخی ی ذره آب موهامو میگیرم بعد ماسک و میزنم ب ساقه موهام و شونه میکشم میذارم خشک شه خودش