2777
2789
عنوان

بهنازکریمی برای ارایش عروس وی ای پی ۱۴ تومن میگیره زیادنیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 35 پست

ببين من رفتم پيش يه ميكاپ ارتيست خفن توي الهيه ، ٣ و نيم دادم به وقتش براي عقدم 

هفته پيش عروسي اقوام بود ، رفتم يه جاي ديگه ، بهت بگم شينيونم توي اين  سالن ، از شينيون توي الهيه بهتر بود 

ارايش چشم هم فقط كردم ، مطمينم اگر ميگفتم عروسم ، اندازه ي همون ميكاپ ارتيست عقدم خوب در ميارردم 

بعضياشون خيلي گرون ميگيرن واقعا 

بگردي مثل اونا خوب ، با قيمت بهتر پيدا ميكني 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين من رفتم پيش يه ميكاپ ارتيست خفن توي الهيه ، ٣ و نيم دادم به وقتش براي عقدم  هفته پيش ...

حالااین زنداداشم بیعانه داده مگربره بازجای دیگه ببینه بگم ارایشگاه گلهاهم بره سربزنه🐥

یعنی فقط میکاپ و شینیون 14؟چه خبره اگه صورتت مشکل خاصی ندارع همون پایه رو برو باور کن هیچ فرقی بین و ...

اره بایدبگم برای خودم نیست برای زنداداشمه عزیزم اونم صورتش خوبه مشکلی نداره فیسش قشنگه ولی گفتن معمولی روخود بهنازدرست نمیکنه

حالااین زنداداشم بیعانه داده مگربره بازجای دیگه ببینه بگم ارایشگاه گلهاهم بره سربزنه🐥

ببين من نميدونم وضعتون چه طوره 

اگر اين پولا براتون پول نيست ، كه اصلا حرفي نزنيد 

اما اگر نه ، براتون مهمه بنظرم تقصير برادرته 

يكم زن ذليله

شما جيزي نگيد ، برادرتون بايد به زنش بگه خانوم من اينقد پول ندارم 

بیشتر عروسای وی ای پی یه حالی ان انگار خیلی چربن حالا چرا اصرار داره بره وی ای پی اینقدر

کاش تو کار باشین تا بدونین این پولها حرامه و شوآف

اگه فقط یه دور با نحوه ی کار اشنا بشین میبینین چطوری کل اون پول تو جیبتون میمونه

خوب یاد گرفتن چطوری ازتون سوء استفاده کنن و مردم خودشون این فرصت رو دادن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ببين من نميدونم وضعتون چه طوره  اگر اين پولا براتون پول نيست ، كه اصلا حرفي نزنيد  اما ا ...

برادرم زن ذلیله بیچاره فقط ماشینش فروخت برای عروسیش وهیچی نمیتونه بگه گفتم ماراهنماییش کنیم به خوبی بگیم نمیدونم ولی خب هرچی بگیم حکم خواهرشوهرمیشه ولی خب خدایی ۱۴ تومن زورداره