2777
2789
چهل ساله هرکی میاد میگه قبلی گند زد حالا خوبه همه رو خودشون تایید میکنن که نامزد بتونن بشن.

صلاحیتی که شورای نگهبان تایید می‌کنه، تاییدِ مدیر و مدبّر بودنِ اشخاص نیست. وظیفه‌ی شورای نگهبان، تاییدِ این‌ گزاره‌ست که «ایشان سابقه‌ی اجرایی دارد» و «قانوناً می‌تواند کاندیدِ ریاست‌جمهوری باشد». تاییدِ شورای نگهبان به‌معنای این نیست که «همه‌ی کاندیدها صلاحیتِ ریاست‌جمهوری دارند». این‌که از بین کاندیدها کدومشون صلاحیتِ ریاست دارن رو شما باید تشخیص بدی.

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم پنج روز مسافرت پنجاه ملیونی آب بخوره برا ادم

چرا پنج روز؟ دوستم سشنبه شب حرکت کرد از شیراز به بوشهر و امروز صبح هم رسیدن می‌گفت تقریبا دو شب سوییت شبی یک تومن اگر تعداد کمتر باشه مثلا دونفر خیلی کمتر میگیرن چون دوستم هشت نفر بودن غذای بیرون نگرفتن خودشون تو سوییت کوکو درست میکردم غذای نونی و می‌خوردن تنقلات هم تقریبا مثل چیپس و پفک و... یک تومنی شده رفتن لب دریا و اومدن خیلیم خوب بوده البته اوناهم‌ بعد از کرونا جایی نرفتن تا این دوروز رفتن سفر با برنامه ریزی میشه مجبور نیست آدم غذای لوکس بیرون بخوره یا لباس بگیره خرید کنه تنقلات زیادی بگیره خودتم میتونی پفیلا درست کنی به عنوان تنقلات ببری سفر دو سه روزه خیلیم واقعا خوبه اگرم ماشین خودت باشه که عالیه چون دوستم با وی آی پی رفتن

صلاحیتی که شورای نگهبان تایید می‌کنه، تاییدِ مدیر و مدبّر بودنِ اشخاص نیست. وظیفه‌ی شورای نگهبان، تا ...

خب اخه جالبیش اینجاست مردم چهل ساله دارن اشتباه انتخاب میکنن. چون هرکی میاد این جمله ی قبلی اوضاع رو به هم ریخته رو میگه و میره. ضمنا مردم این آقا رو انتخاب کردن که اوضاع رو درست کنه خب اینم با بقیه فرق نداره پس چون داره همه چی گندتر میشه حتی ثابت هم نیست.  

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
هر روز دارم غذا میپزم اگه قراره برم مسافرت بازم اشپزی کنم میمونم خونه😢

خب صبحا که گرم بوده بوشهر حموم میکردن غذا میپختن می‌خوردن عصر تا آخر شب میزدن بیرون و میگشتن‌ میگم خب با برنامه ریزی میشه

خب اخه جالبیش اینجاست مردم چهل ساله دارن اشتباه انتخاب میکنن. چون هرکی میاد این جمله ی قبلی اوضاع رو ...

عزیز دل من

همه ی ما مسعولیم،نه صرفا یک شخص خاص 

در ضمن

هر کشوری تاثیر میپذیره از سیاست کشور های دیگه،اوضاع ایران ثابت نمیمونه که بخواییم بگیم ۱ ۲ ۳ بدو درست کن  مملکتو رییسی ،مهم تصمیم درست گرفتن در شرایط بحرانیه که تا اینجا خلافش ثابت نشده درسته؟

ادمی که توقعش کمه، همیشه میتونه با شرایط عادی کناربیاد

قرار نیست هروقت مسافرت میریم، خودمونو بی پول کنیم و برگردیم

من خودم اگر مسافرت برم، سعی میکنم غذای ساده بخورم ولی خوب بگردم، 

اصل مسافرت به گشت و گذاره نه به خوراک خوب 

من با کتلت و ...موافقم

یکی دو وعده هم بیرون غذابخوری کفایت میکنه

میتونم با منبع هم حرف بزنم ولی اگه بگم تعلیق میشم 

میشه در تلگرام و با ایدی هم راجب این موضوع بحث مفید کرد اگر صلاح دونستید

عزیز دل من همه ی ما مسعولیم،نه صرفا یک شخص خاص  در ضمن هر کشوری تاثیر میپذیره از سیاست کشور ...

شمایی که سرو ته حرفات معلوم نیست و بدون هیچ منطقی فقط داری کتابی حرف سر هم میکنی

کدوم یکی از ما مسئولیم؟ که میگی همه مسئولن

مردم چیکار کنن؟ اسم چند نفرم میدم میگن انتخاب کنید اکثرا هم تبلیغ میکنن که مارو انتخاب کنید کشور درست میکنیم ماهم بدون شناخت یکیو انتخاب میکنیم اصلا مگه بیوگرافی کامل میدن قبلش که آدم تصمیم بگیره؟ تک تک سران مملکت چه اینجا چه اونور آب میجنگن‌ که قدرت رو دست بگیرن حالا به هر قیمتی حتی شده قدرتشون در گرو عذاب کشیدم مردم و جوونا باشه حتی شده اونقدر وضعیت اقتصادی افتضاح بشه که بعضیا نون شب هم نداشته باشند و با بغض بخوابم مردم کجا مقصرن؟ چی میبافی تو اصلا از چی خبر داری؟ بعضیا اینگار ایران نیستن واقعا اونی که بخاطر وضعیت اقتصادی شوهر کارگرش صبح تا شب جون می‌کنه به جایی نمی‌رسه تقصیری چیه؟ پناه بر خدا