narengi_narenji مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 271 عنوان چرا هتل های مشهد جا نداره؟ 124 بازدید | 8 پست برای عید شما تونستید هتل مشهد رزرو کنید؟ من یه هتل نزدیک حرم میخواستم اصلا پیدا نمیکنم جای خالی! مثل یه گل تو مردابم🌸 1401/12/13 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسناببهار عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5016 عه واقعا جا نیست؟ شبی چند شدن حالا اتاق دوخوابش؟ من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11706 خب یکم دیر اقدام کردی عزیزم الان ظرفیت خیلی لوکسا بازه و خیلی داغونا حد متوسط اکثرا رزرو میشه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
narengi_narenji مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 271 عه واقعا جا نیست؟ شبی چند شدن حالا اتاق دوخوابش؟ من هر کودوم از هتل مشهد رو نگاه کردم اصلا جا نداشت که قیمت بده مثل یه گل تو مردابم🌸
خورشت_بامیه_10 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 1800 بزنگ هتل بهزاداگه جا نداشت اسم هتل کناریشو بپرس هتل اپارتمانن حتما جا دارن۵دیقم فاصله دارن تا حرم
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24809 خب یکم دیر اقدام کردی عزیزم الان ظرفیت خیلی لوکسا بازه و خیلی داغونا حد متوسط ... والا خیلی لوکسا زودتر پر میشهاز هتل قصر و درویشی لوکس تر..؟ از اخر بهمن اکثر رزوهاشون پر بود خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
حسناببهار عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5016 دور فلکه اب هتل اپارتمان هست ماهم هنوز نگرفتیم وشمارشو هم ندارم اگر اونجا بگیری راحته براتون من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم
delvan7 عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1441 قیمت برات مهمه یا امکانات و لوکسی؟ تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
khanomieaqamoun عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 خوب باید زودتر رزرو میکردی.من برای اوایل نوروز هتل درویشی مشهد و برا خودمون رزرو کردم نیمه دوم هم خواهرم میخواد بره هتل قصر مشهد و رزرو کردیم.