zahrashonm مدیر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 198 عنوان لباس مجلسی شیراز کجا بگیرم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 9991 بازدید | 27 پست شیرازی ها برای لباس مجلسی که قیمتش مناسب باشه خوشگل هم باشه کجا رو پیشنهاد میدیدبرای فامیل دور نمیخوام گرون باشهبیاین کمک🥺 1401/12/13 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 تک تاز چنتا شعبه دارهیه شعبه اش هم دروازه قران و قدوسی هسو اینکه هایپر و زیتون هم چنتا مغازه دارن خوشکله لباساش قیمتشم خوبه خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 اوتاناااا خیلی کاراش خوشکله خیلی ولی فکر کنم گرونه خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
fat111 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1232 تک تاز چنتا شعبه داره یه شعبه اش هم دروازه قران و قدوسی هس و اینکه هایپر و زیتون هم چنتا مغازه دار ... زیتون که خوب میندازه به آدم، یه مانتو خرید 550 قبلا سه راه احمدی 400 بود😥
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10537 تک تاز چنتا شعبه داره یه شعبه اش هم دروازه قران و قدوسی هس و اینکه هایپر و زیتون هم چنتا مغازه دار ... من تتاز یه بار رفتم چیز جالبی نداشت برو ۴راه پامونت پاساژ تندیس اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 زیتون که خوب میندازه به آدم، یه مانتو خرید 550 قبلا سه راه احمدی 400 بود😥 من شلوارم رو زند گرفتم بهم داد ۴۷۰ خیلی پشیمونم میگم کاش سه راه احمدیم گشته بودم بعد میخریدم💔😫 خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 من تتاز یه بار رفتم چیز جالبی نداشت برو ۴راه پامونت پاساژ تندیس اره پارامونتم خوبه خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
dokhtarekam عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 2211 مرسی تکتاز راحتترین آدرسش ابولکلام یا همون دروازه قرآن هست طالقانی نسبت به تکتاز گرانتر.خیابان سمیه پشت پارک آزادی هم خوبه
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 عه راستی راستی اسی پارامونت اگ اشتباه نکنم پاساژ تندیس یه مغازه هست من پیجشو دارم لباس مجلسی هاش از ۳۰۰ هست تا ۶۰۰ کارش عالیه خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10537 عه راستی راستی اسی پارامونت اگ اشتباه نکنم پاساژ تندیس یه مغازه هست من پیجشو دارم لباس مجلسی ... اره بهش گفتم اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
dokhtarekam عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 2211 من رفتم طالقانی لباس مجلسی نبود که اشتباه رفتم یعنی؟😐کجاشه؟😐 طالقانی نزدیک بازار روز اونجا زیاد داره
زویا71 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 262 پارامونت برو با سر دزک قیمتش خوبه اما تضمینی نیس ک جنس خوشکل و خوب گیرت بیاد باید خیلی بگردی تا یه چیز خوب گیرت بیاد