2777
2789
عنوان

لباس مجلسی شیراز کجا بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9991 بازدید | 27 پست

تک تاز چنتا شعبه داره

یه شعبه اش هم دروازه قران و قدوسی هس

و اینکه هایپر و زیتون هم چنتا مغازه دارن خوشکله لباساش قیمتشم خوبه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوتاناااا خیلی کاراش خوشکله خیلی ولی فکر کنم گرونه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
تک تاز چنتا شعبه داره یه شعبه اش هم دروازه قران و قدوسی هس و اینکه هایپر و زیتون هم چنتا مغازه دار ...

زیتون که خوب میندازه به آدم، یه مانتو خرید 550 قبلا سه راه احمدی 400 بود😥 

تک تاز چنتا شعبه داره یه شعبه اش هم دروازه قران و قدوسی هس و اینکه هایپر و زیتون هم چنتا مغازه دار ...

من تتاز یه بار رفتم چیز جالبی نداشت 

برو ۴راه پامونت پاساژ تندیس

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
زیتون که خوب میندازه به آدم، یه مانتو خرید 550 قبلا سه راه احمدی 400 بود😥 

من شلوارم رو زند گرفتم بهم داد ۴۷۰ خیلی پشیمونم  میگم کاش سه راه احمدیم گشته بودم بعد میخریدم💔😫

من تتاز یه بار رفتم چیز جالبی نداشت  برو ۴راه پامونت پاساژ تندیس

اره پارامونتم خوبه

عه راستی راستی اسی 

پارامونت اگ اشتباه نکنم پاساژ تندیس یه مغازه هست من پیجشو دارم لباس مجلسی هاش از ۳۰۰ هست تا ۶۰۰ کارش عالیه

عه راستی راستی اسی  پارامونت اگ اشتباه نکنم پاساژ تندیس یه مغازه هست من پیجشو دارم لباس مجلسی ...

اره بهش گفتم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑