2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی بیایین لطفا

1148 بازدید | 7 پست

دکتر حسین مشهدی نژاد متخصص  مغز و اعصاب چطور دکتری هست؟ دکتر خوبیه؟ دیسک کمر دارم میخوام برم پیشش تو را خدا هر کس میشناسدش بیاد نظرشو بگه.خیلی برا مهمه نظراتتون 🙏🙏🙏🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر هست اسم بهادر خان خیلی خیلی معروفه پدر شوهرم پیشش عمل کرده

سلام عزیزم.

وقت میزاره واسه مریض یا از این دکتراست که اصلا به حرف مریض گوش نمیدن و از سر باز میکنن.پیش پروفسور رضوانی رفتم با اینکه انقدر ازش تعریف میکنن متاسفانه اصلا برخورد درستی نداشتن.پدر همسرتون برای دیسک کمر رفتن پیششون؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

پدر شوهرم کمر درد بدی داشت کلا ستون فقرات کج شده بود کمرشون رو پلاتین گذاشتن خداروشکر الان خوبن و عالی

راستش من خودم هم یه بار رفتم دکتر از اوناست که سرش خیلی شلوغ خیلی وقت ها ایران نیست

شده تا ساعت ۳ و ۴ صبح مریض دیده تو مطب ش ولی چون شلوغ اذیت میشی و میگن خیلی دکتر خوبیه 

ولی اگه حوصله ت نکرد یه دکتر دیگه هست تو درمانگاه قائم مادرم کمر درد داشت چند سال پیش درست تشخیص داد و خیلی دکتر با ادب و محترمی و به حرف مریض گوش میده

جوون هم هست