2777
2789
الهی بگردم یاد بچه ی خودم افتادم دو سال با بدبختی پیدا میکرد همسرم  براش.  سهمیتون چندتا؟ ...

۵ تا میدادن الان دیگه  میگه بالای یکسال  نمیدیم  بچه  منم  جویدن  نداره بخاطر  ژن فلجی نمیدونم چکار  کنم شیر معمولی دادم اسهال شده گریه هم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا میدادن الان دیگه  میگه بالای یکسال  نمیدیم  بچه  منم  جویدن  ندار ...

این شیر درمانی عزیزم اصلا تا آلرژی درمان نشده نباید شیر خشک معمولی بدی 

چطور 5 تا میدن من تا ماهی 15 تا میگرفتم 

ربطی به سن نداره من بعد یکسالگی که بچم غذا می‌خورد هم 15 تا سهمیه داشتم بعصیا بودن نمیتونستن گیر بیارم من میگرفتم میدادم به بچه‌ای دیگه که نمیتونن تهیه کنن

نامه از پزشک فوق تخصص گوارش بگیر ببر سازمان پزشکی تعدادش برات زیاد میکنن کمیسیون تشکیل میدن 

مخصوصا بچه ی شما که مشکلش حاده 

[QUOTE=277723912]این شیر درمانی عزیزم اصلا تا آلرژی درمان نشده نباید شیر خشک معمولی بدی  چطور 5 تا میدن من تا بخاطر دلار نمیدن. سهمیه استان فارس ۲۰۰ تا هست اونم واسه زیر یکسال  رفتم فوق تخصص گوارش گفت راه که  نمیره پیک بزار تو معده منم عصبانی شدم گفتم بزار تو معده  خودت 

[QUOTE=277723912]این شیر درمانی عزیزم اصلا تا آلرژی درمان نشده نباید شیر خشک معمولی بدی  چطور 5 ...

انشالله خداوند سلامتی بده به فرزندت 

من تهرانم 

یکی از دوستام هم نمیتونست از شهرستان بگیره می اومد تهران ثبت نام کرد مشکلش حل شد 

ببین اگه میتونی بیای تهران من راهنماییت کنم 

برو بیمارستان طبی کودکان پیش دکتر حسین علی مددی 

ایشون خیلی کمکتون میکنه پرونده تشکیل بده 

اینجا از طریق داروخانه 13 آبان و نظام پزشکی برات کمیسون انجام بشه تعدادشیر خشکت زیاد بشه 

بچت گناه داره 

انشالله خداوند سلامتی بده به فرزندت  من تهرانم  یکی از دوستام هم نمیتونست از شهرستان بگی ...

ما هم ثبت نام کردیم  میگه سهمیه  کلا کم شده بخاطر دلار قبلا ۷ تا میداد بعد شد ۵ آلان  میگه  نمی دیم بالای یکسال

بچه  من یکسال  و نیم هست  فکر کنم کلا قانون شده واسه نئوکیت

عزیزم دوندگی داره اما اگه نامه ی معتبر ببری از کمیسون پزشکی بهت خیلی بیشتر از این تعداد میدن 

فقط کافیه بدونی کجا باید بری چکار کنی 

اما انشالله مشکلت حل ب‌شه