2777
2789

کسی راجبش چیزی میدونه؟؟

پسر من تب زیاد میکنه ولی ن در این حدی ک تو اینترنت دیدم چند روز پیشم تب داشت عفونت دیده شد تو خونش و بعد تو بیمارستان بعد از شرح حال گفتن مشکوک ب تب دوره ای هستش..ولی با این چیزایی ک من تو اینترنت خوندم شک دارم ک باشه..اخه مثلا پسر من هر بار تب کردنش همراه با سرما خوردگی هست ینی تب بی دلیل نداره..بعد دوره منظمم نداره مثلا شاید دو الی سه ماه یبار بدلیل همون سرماخوردگی باشع و آرمایشاتشم همه تا الان خوب بودن و ب غیر از آخری ک عفونت دیده شد تو خونش...

الان تب نداره دکتر بهش دارو ام نداده فقط گفته ببر روماتولوژی..

بازم فردا قراره بعد از اماده شدن جواب آزمایش کشت خون و...

ببرمش پیش دکتر خودش و نظر اونم بپرسم درمورد تب دوره ای...

میشه اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرتون خوب شد  پسر منم زیاد تب می‌کنه گاه با دلیل گاه بی دلیل میترسم دوره ای باشه

سلام عزیزم،اره خداروشکر پسرم دیگ تب نکرد..از وقتی زیاد نمیبرمش تو جمع دیگ تب نکرده..همش بخاطر ویروسایی بود ک تو جمع میگرفت،ما مهمونی و دور همی زیاد داشتیم قبلا ولی من چند ماهه دیگ نمیرم و پسرمم دیگ تب نکرده خداروشکر..انشالله ک پسر شمام چیزیش نیست زیاد حساس نباشین

سلام عزیزم،اره خداروشکر پسرم دیگ تب نکرد..از وقتی زیاد نمیبرمش تو جمع دیگ تب نکرده..همش بخاطر ویروسا ...

خدا رو شکر که خوبه 

منم از وقتی پسرم زود زود مریض میشه دلم نمی‌خواد برم تو جمع ولی همسرم زیاد همکاری نمیکنه میگه نمیشه ک همیشه بشینی تو خونه 

خدا کنه پسر منم دیگه تب نکنه منم از استرس خلاص بشم 

راستی چه چیزایی بهش میدید یا چه کارایی کردی ک کمتر مریض میشه 

میشه به منم بگی

خدا رو شکر که خوبه  منم از وقتی پسرم زود زود مریض میشه دلم نمی‌خواد برم تو جمع ولی همسرم زیاد ...

انشالله ک دیگ تب نمیکنه..من چند ماه پیش بهش دو ماه زینک خارجی دادم شاید بخاطر اونم باشه..ولی دیگ بعد از اون هیچ دارو یا مکملی ندادم.