2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما وقتی داشتیم جهاز میاوردیم خونمون  زنگ زدیم یکی بیاد یخچالو نصب کنه! نمایندگی  گفت  من گلدیرانم   تلوزیونتون هم گلدیران میخای  نصب کنمش! گفتم عالی نصب کن!

تا داشت وصلش میکرد  یهو  مبلا اومد!

سرویس خواب  اومد

کنسول اینا اومد!

یارو نصابعه ترسیده بود میگفت باتک زدی بخدا 🤣🤣

نه بعد از ۱۵ سال میخوام یه تغییری بدم 😂

مبارکت باشه شوخی میکنم   ب دلخوشی   من تازه عروسم   مازول برداشتم    چون میدونستم تا ده سال نمیتونم عوض کنمشون!     از قدیمم مد بوده الانم مده  دیگه سلیقه ی خودته ک چی دوس داری عزیزم   

به مبارکی 

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

تو اینستا بچرخ الان خیلی جاها سرشون شلوغه از سر باز میکنن اگر میتونی صبر کن برای سال آینده درضمن مبلمان هم راحتی بگیر که کیففف کنی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
تو اینستا بچرخ الان خیلی جاها سرشون شلوغه از سر باز میکنن اگر میتونی صبر کن برای سال آینده درضمن مبل ...

مبل راحتی از این تخت شو ها دارم ولی وسعم نمیرسه فعلا عوضش کنم ولی در اینده حدود یک سال دیگه قصد دارم مبل و ناهارخوری استیل بگیرم به نظرتون چه مدل میز تی وی بگیرم که اگه مبلامو عوض کردم بتونم استفادش کنه شوهرم میگه برنز بگیر اصرار داره ها