من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉 انشاالله ۱۴۰۲/۵/۱۳. بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃 ❮قوتقَلباونجاکه خدامیگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری' نترسیدبَندِگانمنحَواسمبهتونهست میبینمتون،میشنومتون..🫂♥️🦋❯ ️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔
پوکو دارم قبلش ایفون داشتم ولی متاسفانه سر این فیلترا به مشکل خوردم😑
همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔