2777
2789
عنوان

پسرم باتری سکه ای قورت داد

179 بازدید | 16 پست

دوستان گفتم تجربه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم . چون چهار روز پیش ، این اتفاق برای ما افتاد و به معنای واقعی کلمه ، مردم و زنده شدم . 

من نمیدونستم این باتریا انقد خطرناکن که . دو ، سه تاش روی اوپن بود . دستم خورد یکیش افتاد ، پسرم برش داشت قورتش داد🥲 سرچ زدم دیدم نوشته خیلی خطرناکه . خلاصه ساعت ۳ نصف شب بردیمش عکس گرفتیم . گفتن وارد روده شده . فرداعصر بازرفتیم عکس گرفتیم . گفتن وارد روده بزرگ شده . از روزی که باتری رو قورت داد تا روزی که دفع بشه سه روز طول کشید . روزی یکبارم بیشتر دفع نداشت . داروی ملین و اینا چیزی بهش ندادیم . فقط روغن بادام شیرین دادیم یک روز . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه بازم خدا رحم کرده خدارو شکر 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

من شنیده بودم تو معده میمونه و دور از جون همه بچه ها منجر به مرگ میشه

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

خلاصه که سعی کنید بهش خوراکی و غذا و سیب زمینی ابپز بدید بخوره . سعی کنید مرتب بهش غذا بدید و روغن زیتون هم مرتب بریزید قاطی اب بهش بدید بخوره . هرچی بیشتر دفع داشته باشه این باتریه زودتر حرکت میکنه و میاد بیرون . 

وای عزیزم خدا واقعا خیلی بهتون رحم کرده تو رو خدا یه نذری صدقه ای رد کنید. خدا واقعا خیلی دویتون داشته که تو معدش باز نشده واقعا خدا رحم کرد. یعنی گفتی دفع شده انقدر خوشحال شدم.