2777
2789

والا من هر مانتورو نهایت 3بار مهمونی بپوشم نمیتونم 1تومن بدم واسه 3بار خب تکراری هم اصلا نمیپوشم دلم نمیاد اینهمه هزینه کنم ولی تو نی نی سایت همه از اوپال و کوروش و پالادیوم مانتو 2تومنی خریدن از کجا میارین 😕

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هشت تومنی سنتی گرفتم ...یکی ام جنس به درد نخور یک شومیز صورتی دو دویست گرفتم 

مبارکت باشه عزیزم 

اراده رو خوب اومدی من نمیتونم اینطوری بکنم ازش😂

دومیلیون !!!!جدی میگی یا مارو گرفتی 

والا میری قیمت میپرسی انقد راحت میگن یک و خورده شاخ درمیاری واس یه وجب کت

ماشاللللللله به این همه پول

یکبار رفتیم مارال قشم همش کفش وشوهرم خودش یک اسپورت سه نهصد گرفت برا من راحتی ۱۳۵۰ همونجا انداختم تو سطل اشغال باز اومدیم تهران یک مجلسی یک شیصدی برام گرفت اونو جبران کنه .هیچ وقت جنس آرزون نگرفتم واقعا نمیتونم 

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡
یکبار رفتیم مارال قشم همش کفش وشوهرم خودش یک اسپورت سه نهصد گرفت برا من راحتی ۱۳۵۰ همونجا انداختم تو ...

باشه خب خودتو کنترل کن همه همینن دیگ😐🤣🤣الان قیمت تموم لباسای ک توعمرت گرفتی ومیای میگی

🦦

باشه خب خودتو کنترل کن همه همینن دیگ😐🤣🤣الان قیمت تموم لباسای ک توعمرت گرفتی ومیای میگی

یکم حسودی ولی اشکال ندارع 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡