2777
2789
جدی؟ خیلی مد شده😢

مدو ول کن.. یه سری چیزا هستش ک واقعا واجب نیس تو جهیزیه مثلا همین سرخ کن ، قهوه ساز ،میوه خشک کن، جاروشارژی، اتوپرس، بخارپز ، ساندویچ ساز ، سبزی خوردکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما نداری که اینجور میگی اگه داشته باشی حاضر نیستی چیزی رو توروغن سرخ کنی مخصوصا سیب زمینی

گلم‌دارم یه بار استفاده کردم ب غلط کردن افتادم اخه چه حسنی داره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب یکی میگ بده یکی میگ خوبه کاش بگین چرا بده یا خوب؟

خوبیش اینه که یک کیلو سیب زمینی با یه قاشق روغن سرخ میشه

جوجه، مرغ واسه سوخاری،سوسیس، قارچ، پیتزا میتونی درست کنی

واسه گرم کردن پیتزا،لازانیا،کباب 

و...

من که خیلی راضیم

مدو ول کن.. یه سری چیزا هستش ک واقعا واجب نیس تو جهیزیه مثلا همین سرخ کن ، قهوه ساز ،میوه خشک کن، جا ...

من قهوه ساز و جاروشارژی ام رو هر روز استفاده میکنم،بسته به الگوی زندگی هر فرد داره

گلم‌دارم یه بار استفاده کردم ب غلط کردن افتادم اخه چه حسنی داره 

خب حتما درست استفاده نکردی من از ۸ سال پیش تاحالا یک بار سیب زمینی تو روغن سرخ نکردم وخیلی چیزای دیگه

وسیله ایه که اصلا تو اشپزخونم تو کابینت نمیره چون همیشه لازمم همش رو دستگاهه

اره خیلی ببین چوریه که هرکی اومده خونم خورده یه هفته نشده رفته سرخ کن خریده

از همون سرخ کن بدون روغناست دیگه؟ که هواپز و ایرفرایر هم میگن بهش؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)