من ۱۳هفتگی باردارم خاب دیدم ک درمراسمی ک درخونه پدرشوهرم برپاست غذا به عهده منه من هم ب اشتباه غذای سرد ب سفره چیده بودم وقتی پدرشوهرم اینودید منو زیر مشت لگدش گرفت. توخواب هم بارداربودم و اینکه خیارشوری که میزاشتم سفره خیلی زیاد ب چشمم میومد ازاول تااخر خاب بعد ازینک ک مهمان هارفتن پدرشوهرم خابید تواتاق و مادرشوهرم گفت بیا هرچی داری بردارو گمشوبرو کلی بهم طلا داد ک طلا هاهم طلاهایی بودن ک موقعازدواح از خانه پدرم اورده بودم همه چی رو ازش گرفتم با یه گهواره بچه خاستم از پله هاپایینبرم مادرشوهرم دادوهوارمیکرد ک داره همه چی رو میبره ب من میگ طلاهاتوبده یهوپدرشوهرم از اتاقبیرون اومد و دوباره منو زیر مشتولگدگرفت دادمیزدم ک نزن بچم سقط میشه فرار کردم توکوچه و همه چی رو با خودم بردم رفتم و رفتم نزدیک خونمون ک بودم از خاب بیدارشدم
به نظر شما تعبیر این خواب چیه؟نتونستم از توگوگل چیزی دربیارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونواده شوهرتون مسعولیت یه موضوع رو میدن به شما اما شما زیاد راغب نیستین و سرد برخورد میکنین ،پدر شوهرت خیلی سرزنشت میکنه و مادر شوهرت بهت میگه که تمام اعتبارت و پیش ما از دست دادی ،،،و احتمالا یه مدت باهاشون کات میکنی
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من