2777
2789
عنوان

خواب

148 بازدید | 12 پست

من‌ ۱۳هفتگی‌ باردارم‌ خاب‌ دیدم‌ ک درمراسمی‌ ک درخونه‌ پدرشوهرم‌ برپاست‌ غذا به عهده منه‌ من‌ هم ب اشتباه‌ غذای سرد ب سفره چیده بودم‌ وقتی پدرشوهرم‌ اینودید‌ منو زیر مشت‌ لگدش‌ گرفت. توخواب‌ هم بارداربودم‌ و اینکه‌ خیارشوری‌ که‌ میزاشتم‌ سفره خیلی زیاد ب چشمم‌ میومد‌ ازاول‌ تااخر‌ خاب‌ بعد‌ ازینک‌ ک مهمان‌ هارفتن‌ پدرشوهرم‌ خابید‌ تواتاق‌ و مادرشوهرم‌ گفت‌ بیا هرچی داری‌ بردارو‌ گمشوبرو‌ کلی‌ بهم‌ طلا‌ داد‌ ک طلا هاهم‌ طلاهایی‌ بودن‌ ک موقع‌ازدواح‌ از خانه‌ پدرم‌ اورده‌ بودم‌  همه چی رو ازش‌ گرفتم‌ با یه گهواره‌ بچه‌ خاستم‌ از پله‌ هاپایین‌‌برم‌ مادرشوهرم‌ دادوهوارمیکرد‌ ک داره همه چی رو میبره ب من میگ طلاهاتوبده‌ یهوپدرشوهرم‌ از اتاق‌‌بیرون‌ اومد‌ و دوباره‌ منو زیر مشتولگد‌‌گرفت‌ دادمیزدم‌ ک نزن‌ بچم‌ سقط میشه‌ فرار‌ کردم‌ توکوچه‌ و همه چی رو با خودم‌ بردم‌ رفتم‌ و رفتم‌ نزدیک‌ خونمون‌ ک بودم‌ از خاب بیدارشدم‌

به نظر شما تعبیر‌ این خواب چیه؟نتونستم‌ از توگوگل‌ چیزی دربیارم‌

مممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست منم هی خواب میبینم دارم با پدرم دعوا میکنم،حتی موقع هایی که باهم خوبیم.

ذهنت شاید درگیره یا چون بارداری هی به چیزایی داری فکر میکنی که این خواب هارو میبینی.

صدقه بده ان شاالله که چیزی نیست💕

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 

خونواده شوهرتون مسعولیت یه موضوع رو میدن به شما اما شما زیاد راغب نیستین و سرد برخورد میکنین ،پدر شوهرت خیلی سرزنشت می‌کنه و مادر شوهرت بهت میگه که تمام اعتبارت و پیش ما از دست دادی ،،،و احتمالا یه مدت باهاشون کات میکنی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خونواده شوهرتون مسعولیت یه موضوع رو میدن به شما اما شما زیاد راغب نیستین و سرد برخورد میکنین ،پدر شو ...

هه‌ همونطوری ک دیدم شد دیشب ی بلائی سرم آورد خون گریه میکردم بخدا الانم دارم با گریه مینویسم

مممممم
هه‌ همونطوری ک دیدم شد دیشب ی بلائی سرم آورد خون گریه میکردم بخدا الانم دارم با گریه مینویسم

یه هفته دیگه مثل الان بهش فکر نمیکنی ،اینقدر هم عذاب نمی‌کشی ،،،،،پس به خاطر اون بچه بنده خدا ول کن قضیه رو

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
یه هفته دیگه مثل الان بهش فکر نمیکنی ،اینقدر هم عذاب نمی‌کشی ،،،،،پس به خاطر اون بچه بنده خدا ول کن ...

میدونی‌ خیلی‌ بده‌ ب کاری ک نکردی‌ بسوزی‌ اخه‌ ت حرفاشونمیدونی‌ خیلی‌ بد حرف زده بود

مممممم