2777
2789
عنوان

امسال آجیل می‌خرین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 50 پست
چی بگم بخدا هر چی نزاره باید خجالت بکشه، چون هنوز جا نیفتاده هر کی هم بزاره باید کلی هزینه ک ...

خجالت نداره... الان اکثریت توان خرید گوشت و مرغ و برنج هم ندارن چه برسه به آجیل.... درک میکنیم همدیگه رو 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه چی یه بسته میدادن شکلات هم میدادن همش هم میموند واسه خودمون چون ما دوهفته ی عید کامل شمالیم پ ...

اره به ما هم هر سال میدن 🤓 یا پول یا آجیل و شکلات

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ما تصمیم داشتیم نخریم 

امروز دیدم تو پارک غرفه زدن آجیل آوردن 

قیمت نگرفتم 

شاید از اونجا یکم بخریم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

مگه چ شغلیه.؟  چرا میدن؟

به شرکت گازی ها هم میدن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ماهم چیز خاصی نمیتونیم بخریم

هنر کنیم مرغی گوشتی چیزی بگیریم

الان شرکت دوماهه حقوق ندادن به شوهرم عیدی هم همینجور

احتمالا تعدیل نیرو هم بخوره بهشون 

تو این گرونی خدا به دادمون برسه

دلم گرفت  برای خانوادم هزینه دکتر و درمانشان رو ندارن بدن تاپیک شما رو دیدم یادشون افتادم و کلی گریه کردم براشون فکر نکنم بتونن بخرن با این حقوق و این خرج های گرون 

ما کل سال آجیل می خریم. آجیل که فقط برای عید نیست. 

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.

نمیخرم عزیزم. واجب که نیست با چیزای دیگه که هزینه کمتری داره پذیرایی میکنم.

کلا خیلی خودمو درگیر رسومات نمیکنم☺

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!