2777
2789
عنوان

کسی بچه بیش فعال داشته؟ میاین ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 84 پست

[QUOTE=277654544]عزیزم من خودم کاردرمانگرم لطفا علائمش رو بهم بگو[/عزیزم به نوشتن ونقاشی علاقه نداره بایدچکارکنم؟مدادهم بدمیگیره

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ۵ ونیم سالشه سال قبل فهمیدم ولی قرص هاش تموم شد بدون مشورت پزشک قطع کردم امسال دیدم اوضاش خرابه ...

ببخشید علایم چی بود که دکتر تشخیص داد این دارو رو نباید اصلا سرخود کم کرد 

سه سال و ۴ماه. حدود ۶ماهه دارو میدیم، کاردرمانی ذهنی هم هفته ای دو سه جلسه میبریم. گفتار درمانی بردی ...

بزارش مهد خوبه من پسرم پیش میره خیلی کم حرف منو گوش میکنه ولی میره پیش خیلی گوشگیر ه

سه سال و ۴ماه. حدود ۶ماهه دارو میدیم، کاردرمانی ذهنی هم هفته ای دو سه جلسه میبریم. گفتار درمانی بردی ...

اسم کتابشومیگی؟کدوم شهری؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

والا ۵ ونیم سالشه سال قبل فهمیدم ولی قرص هاش تموم شد بدون مشورت پزشک قطع کردم امسال دیدم اوضاش خرابه ...

ایشاللع ک خیلی زود خوب بشه. برای پسر من ی شربت داده ک اونم گیاهیه با دوز کم‌. این هفته بردیمش گفت وقتی به این درمان جواب داده همینو ادامه بدین.برای پیش دبستانی به مشکل برنخوردین؟

وازونیتیدین  آریزور  ب۶   به بلندی کم ولی اصلا قرار نداره فحاشی میکرد اتیش بازی چاقو& ...

ببخشیدکدوم شهرین؟داروهاموثره؟

ببخشید علایم چی بود که دکتر تشخیص داد این دارو رو نباید اصلا سرخود کم کرد 

اصلا قرار نداشت خیلی دانا بود وهست ولی تمرکزش کمه مخصوصا داروه نمیخوره اتیش بازی داد جیغ چاقو دست میگرفت اصلا غیر قابل کنترل بود هرچیم میزدمش فایده نداشت

کرمانشاه اره خوبه اگه ندم میخورتم 😅

خداروشکرباداروخوبه پسرمن ریسپریدون میدم اصلا نمیشینه چندباربردم ولی نمیدونم چرااین داروها رودکترش ننوشت