2777
2789

پسرم الان تقریبا ۳سال و نیمشه،۶ماهه تحت دارو و کاردرمانی قرار گرفته،علائمش بهتر شده، حرف زدن و توجهش به اطراف بهتر شده،ولی نگرانم نکنه به سن مدرسه برسه و از بقیه عقب بمونه،خیلی نگرانم،کسی بوده بچه ش اینجوری باشه الان عادی شده باشه مثل بقیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چیه؟

ما بخاطر دندان قروچه بردیمش دکتر، دکتر تشخیص داد نقص توجه داره،تو دو سالگی مستقل راه رفت، تازه چندماهه ک داره جمله جمله حرف میزنه اونم نه جملات پیچیده.خیلی خیلی زیاد جیغ میکشید

اره پسر من نه دکتر گفت درمان بسن مسکلی پیش نمیاد دیگه

چندسالشه؟چه درمان هایی انجام دادی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان چندسالشه؟ از کجا بدونم تا کی طول‌میکشه؟

والا ۵ ونیم سالشه سال قبل فهمیدم ولی قرص هاش تموم شد بدون مشورت پزشک قطع کردم امسال دیدم اوضاش خرابه دوباره بردمش گفت چرا قطع کردی گفتم ترسزدم قرصی شه گفت این حرفا رو نزنین اگه نخوره بزرگ بشه میفته تو کوچه خیابون منم الان دقیق بهش میدم قرصاشو ولی گفت یکی دوسال طول میکشه

والا ۵ ونیم سالشه سال قبل فهمیدم ولی قرص هاش تموم شد بدون مشورت پزشک قطع کردم امسال دیدم اوضاش خرابه ...

به بلندی هم علاقه داره ؟داروچی میخوره؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

چندسالشه؟چه درمان هایی انجام دادی؟

سه سال و ۴ماه. حدود ۶ماهه دارو میدیم، کاردرمانی ذهنی هم هفته ای دو سه جلسه میبریم. گفتار درمانی بردیم اصلا گوش نمیداد،دیگه کتاب گرفتیم خودمون باهاش کار میکنیم.ولی تا قبلش یکسره کارتون انگلیسی میدید و گفتاردرمان گفت بخاطر همونه تاخیرش.

همه چی دست به دست هم داده،هم بازی هم نداشت و نداره.

الان دکترش گفت ببریش مهد همزمان با کاردرمانی، نمیدونم مهد خوبه یا پارک،گفت مدام در معرض بچه ها باشه