2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال..

86 بازدید | 7 پست

مدارس غیر انتفاعی بهتر از مدارس دولتی‌ان ؟ من خودم دولتی خوندم یه فامیل دارم میخواد بره غیر انتفاعی بخونه همش خودشو پز میده .. کنجکاوم بدونم اونجا چی داره که ما تو مدرسمون نداشتیم ...

منو خیلی ناراحت کرد با حرفاش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم‌ترین ملاک انتخاب مدرسه وسواس و گزینش اخلاقی دانش‌آموزان و خانواده‌هاشونه و البته سلامت اخلاقی کادر مدرسه است. 

این که خانواده‌های سالم و آگاه و اخلاق مدار و بچه‌هایی که غربال شدن رو دور هم جمع کرده باشه و خیال والدین تا حدی از این که بچه‌شون در معرض گمراهی و تباهی نباشه. وگرنه ضعف تحصیلی و آموزشی با معلم خصوصی و کتاب و ویدیو آموزشی هم قابل انجام‌ه.

من غیر انتفاعی رفتم تقریبا کل ابتدایی رو 

از نظر فضای تربیتی بهتر از دولتیه ولی تزم اینه که بچه خودمو بفرستم دولتی تا تو جامعه ی واقعی بزرگ بشه نه اینکه با یه بخشی از جامعه رشد کنه و بعدا ک وارد اجتماع شد شوکه بشه از واقعیتا 

ولی زمونه ام خیلی بد شده باید حواسمونم به بچه ای که میره مدرسه خیلی باشه و یه سری مهارتا مثل نه گفتنو بهش اموزش بدیم 

دولتی ام راستش نبودم هیچوقت ولی راهنمایی و دبیرستان نمونه دولتی بودم خیلی راضی بودم

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

اهمیت نده عزیزم نتیجه مهمه، شما فقط درست تلاش کن. یکیو میشناسم پز تیزهوشانی بودنشو میداد، الان مدرک ...

خیلی ناراحت شدم ... دوران دبیرستان تو مدرسه های غیرانتفاعی است کنکور و اینا کار میکنم مگه ؟

ببین اونی که خوب درس بخونه، زیاد تست بزنه و تحلیل کنه، با برنامه باشه، از کتاب‌های مناسب استفاده کنه و از تفریحاتش بزنه برای درس خوندنش، نتیجه بهتری میگیره.

سعی کن سال کنکور بهترین ورژن از خودت باشی.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹