2777
2789
عنوان

بوی بد دهان در بارداری

1183 بازدید | 8 پست

من دقیقا هم‌زمان با بارداریم اورتودنسیم برداشتم سیم پشت دندونمو زدم که با وجودش نمیشه نخ دندون کشید فقط مسواک ...‌ الان روزی صد بار من باید مسواک بزنم ، دهنم‌مدام‌بو میگیره ... هر جا میخواییم بریم با نمک و خمیر دندون مسواک‌میزنم مدامم ادامس تو دهنم اخر از استرس هعی دم گوش شوهرم‌میگم دهنم‌بو میده ؟ میده ؟ میده ؟ نمیدونم از بارداریه یا ازین سیمه ... تو بارداری تجربه مشابه داشتید ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بهتره گلم به جای اینکه انقدر اذیت کنی خودت رو بری پیش متخصص دندان پزشکی و مشورت و راه حل بگیری

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

شاید بو از معدته نه دندون...یوبس (یبوست)نیستی؟

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهن کثافت منم همینه باردارم ،ولی من ازدندون خرابه نه چیز دیگه

منم خرابی ندارم ... بخدا ادم اصلا خجالت می‌کشه همشششش استرس دارم با ماسک‌همه‌ جا میرم ...! 

بهتره گلم به جای اینکه انقدر اذیت کنی خودت رو بری پیش متخصص دندان پزشکی و مشورت و راه حل بگیری

اره واقعا دارم‌اذیت میشم ... حس بدی دارم ولی دندونام‌سالمه