2777
2789

سلام من۶ سال با یه پسری تو رابطه ام خیلی همو دوستداریم با وجود تموم مشکلاتی که دارم منو می‌خواد ،تاپیک پنجم زندگیمو گفتم ،منم دوسش دارم ولی خانوادم رضایت نمیدن با ازدواج باهاش ، پسره یدونه خونه ۳تا ماشین یدونه زمین داره دستش به دهنش میرسه فقط ایراداش اینه یکم شکاک شده و بی اعتماد اونم خودم باعثش شدم ، بابام هیچ جوره رضایت نمیده باهاش ازدواج کنم  میگه مورد تایید من نیست چون به روزه تیپش و لر هستن باهاش صحبتم کرده پسره حتی به بابام گفته خوشبختش میکنم ، تموم فامیلامون با بابام حرف زدن ولی قبول نمیکنه ، حتی بابام باعث شد ما بریم دو سال خونه بگیریم باهم الان یکسال میشه پس دادیم ، من خودم خانواده درستی ندارم،پسره ام میگه ۱۴ سکه باید مهریت باشه از همون اولم میگفت ۱۴ سکه،برام کم نمیزاره هر کاری از دستش تا الان بر اومده کرده ، به من میگه جهاز نیار همینجوری بیا زنم شو طلا و ماشینتم برو یه خونه یا زمین بخر،بعد حالا یه خواستگار برام اومده از آشناهای چند سال پیش هستن پسره موجه و خانواده داره ۲ تا خونه بالای شهر ویلا ،ماشین تک پسره ،پدرشم یه سره میره دانمارک و حسابی اهل خوش گذرونی هستن خانوادتن،میگه فقط بله بگید سنگ تموم میزاریم بابام بجورایی راضی شده ، من دلم با این پسرش که ۶ ساله باهاشم بالاخره کلی خاطرات داشتیم فقط یه ایرادایی داره مامانش یکم بد دهنه خودشم همینطور عصبیه یکم، زیادم اهل تفریح نیست یعنی ما ۶ ساله باهمیم بیشتر تو ماشین دور دور کردیم ،دو بار سفره خونه رفتیم،اکثرا هم تو ماشین غذا گرفته خوردیم ،دو سه بارم رفتیم لب رودخونه جوجه زدیم خوردیم ، ۳ بارم رفتیم مسافرت،میگه تفریح یعنی مسافرت آدم هیچ جا نره عوضش بره مسافرت،من فوق العاده هیجانیم دوس دارم همه جا رو برم هفته ای یکبار بگردم ببینم خوش بگذرونم ولی همش خونه ام هیچ دوستی ندارم ، تنهایم بیرون نمیرم یعنی سوپرمارکت بخوام برم میبره میاره ،حالا نمیدونم چیکار کنم با این حال واقعا دوسش دارم بنظرتون چیکارمیکنم؟ لطفا بی احترامی نکنید اول برید زندگیناممو بخونید تاپیک پنجم بعد قضاوت کنید یا کلا راهنمایم نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخیل یه دختر 13ساله😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ببخشید مگه چیه که لره

اتفاقا ما لرا هم خیلی موفق تریم هم خیلی شیک ترو با معرفت ترو مهربونه ترو خلاصه همچی تمومیم ا خداشم باشه پدرت

#پرچم_چارمحال_بالا

دلبر و یار من تویی، رونقکار من تویی...❤🧿                                      ❤MR❤

دومی رو انتخاب کن... شکاک بودن طرف باعث میشه کار به جای باریک بکشه.... چطور با یه شکاک دوست شدی ک چند روز دیگه تو زندگی بهت هزار جور حرف بچسبونه؟

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
یکیش اینه که میگه اقوام لر مرداشون زورگو هستن بعد میگه چون انتخاب خودته نه

کی گفتههههه هیچ قومی اندازه لر قدر رنشو نمیدوونهههه

دلبر و یار من تویی، رونقکار من تویی...❤🧿                                      ❤MR❤
ببخشید مگه چیه که لره اتفاقا ما لرا هم خیلی موفق تریم هم خیلی شیک ترو با معرفت ترو مهربونه ترو خلاص ...

درسته عزیزم ولی میگه یکم مرداشون زورگو هستن حالا نمیدونم لطفا تاپیک پنجم رو بخونید