2777
2789
عنوان

تصادف 😭

230 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ما ي تصادف خيلي شديد كرديم نامزدم هستيم خونه سازيم داريم 😭هم ب طرف كلي خسارت داديم هم ماشينمون ب باز رفت كلا ٩٠ مليون پول داريم جايي ميشناسين ب صورت اقساط ماشين بدن ؟ 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقيه رو ماهانه پرداخت كنيم ؟ دم عيد گرفتار شديم خيلي بد اورديم دارم ديونه ميشم 

ثبت نام کنین واسه ایرانخودرو یا سایپا

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
با ٩٠ تومن پول ميشه ؟؟ 

اره اولش ۹۰ تومن بلوکه میکنی اگه اسمت در بیاد ۳ ماه بعد بقیشو میدی

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
اره اولش ۹۰ تومن بلوکه میکنی اگه اسمت در بیاد ۳ ماه بعد بقیشو میدی

خدا خيرت بده 

الان هنوز ثبت نام ميكنن ؟ قيمتاي ايران خودرو بهتره يا سايپا 

خدا خيرت بده  الان هنوز ثبت نام ميكنن ؟ قيمتاي ايران خودرو بهتره يا سايپا

هنوز شروع نشده

این هفته شروع میشه

ایرانخودرو ارزونترینش ۱۸۵ میلیون

ولی سایپا اگه تیبا بزاره ۱۳۰ میلیون

هنوز شروع نشده این هفته شروع میشه ایرانخودرو ارزونترینش ۱۸۵ میلیون ولی سایپا اگه تیبا بزاره ۱۳۰ م ...

ميشه دعا كني اسممون در بياد ؟؟ مرسي ك جواب دادي واقعا نميدونستم ايشالا هر چي كً ميخواي بهش برسي روز بدو نبيني برنده شدم هر وقت سوار ماشين شدم قبلش دعات ميكنم 

ميشه دعا كني اسممون در بياد ؟؟ مرسي ك جواب دادي واقعا نميدونستم ايشالا هر چي كً ميخواي بهش برسي روز ...

دعای من اگه گیرا بود چندباره اسم مینویسم اسم خودم در میومد🤣

ان شاالله که اسم هرکی گرفتاره و مشکل داره در بیاد🤲

دعای من اگه گیرا بود چندباره اسم مینویسم اسم خودم در میومد🤣 ان شاالله که اسم هرکی گرفتاره و مشکل د ...

ايشالا ك ميفته 😫😫