2777
2789
عنوان

نظرتون رو بگید

122 بازدید | 9 پست

من شوهرم تا پنجم ابتدای خونده و من خودم لیسانس ای تی دارم 

شوهرم متولد 55 و من 72 هستم  الان 7سال هستش ازدواح کردم و یک دختر 6ساله دارم 

من شوهرمو خیلی دوست داشتم براش هر کاری کردم 

موقع ازدواجمون هیچی نداشت یه ماشین داشت که اونم فروخت داد به قرض هاش 

الان طبقه پایین خونه مادر شوهرم هستیم 

من با کمک خودم و خانواده 15 میلیون پول دادم بهش 5ساا پیش یه 405 خریدیم 

که تا 1سال پیش من سوار اون ماشینش نمی‌شدم دائم با برادرش و خودش بود ماشین حتی یه مسافرت هم مارو نبرده 

الان بقیه اش رو هم میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من طلهامو فروختم با طلاهای مادرم شریکی یه خونه خریدم که شوهرم فقد 30 میلیون از پول اون خونه رو خودش وام بردا‌‌شت که تا الانم با اجاره اون خونه داره قسط اون 30 میلیون  رو میده 

اینم بگم خونه رو با مادرم شریکی خریدیم ولی شوهرم همشو بع اسم خودش زده و ما مدرکی نداریم بگیم این خونه مال ما هم هست 

بعدش من برام مهم نبود چون شوهرم مو دوس داشتم و اعتماد کامل داشتم به‌‌ش

تا یک سال پیش فهمیدم شوهرم اونی نیست که من میدونم ایشون یه ادم زن باز و بول هوسی هستن موچشو گرفتم با یه خانوم شوهرم دار که دیگه قیامت شد 

بعدش من بهش گفتم خونه و ماشین ام رو بده و منو طلاق بده دیگه از چشم افتاد کلا 

الان یک سال تمام دعوا داریم من یه شدت بد دهن و پرخاشگر شدم خیلی حال روحیه خوبی ندارم 

الانم دعوا داریم و کلا باهاش حرف نمیزنم 

ایشون نه خونه رو میدن نه ماشینم رو کلا منکر میشه که من دادم اینارو میگه دروغ میگید شما فقد به من 100میلیون پول دادین اونم برای قرص اونم میدم بهتون الان 4سال از خرید خونه و ماشین میگذره 

الان من به خدا واگذارش کردم 

میخوام روی پای خودم باایستم 

میخوام یع ماشین دیگه بخرم و باهاش اسنپ کار کنم 

و خونه رو نه مرتب میکنم نه براش شام و ناهاری میزارم کلا میاد من تو یع اتاق جدا میمونم 

الان نظرتون چیع من کار درست میخوام انجام بدم؟؟؟؟ +؟ 

من اصلا دخالت اینا دوس ندارم ولی میشه بپرسم چطوری ازدواج کردید؟ دوست بودید؟ خوبه خانوادت قبول کردن ...

سنتی ازدواح کردم قیافه و تیپم که خیلی خوبه مشکلی ندارم اصلا نفهمیدیم چی شد که اینجوری شد 

لطفا تا آخر بخونید نظرتون رو بگید