بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با این حجم از شامپو و لوسیون ضد شپش و روغن زیتون و سرکه یعنی نمردن؟
تخمی که جدا نمیشه زندس فردا اون از تخم در میاد باز تخم میذاره ده روز هر روز باید روش هارو انجام بدی که پاک بشن با یبار از بین نمیرن شما که میگی تخم ها جدا هم نمیشن پس زنده ان
من هزار تا راه رفتم کلی خرج کردم شامپو خارجی حتی دستگاه برقی و قطره کیمیا هم زدم ولی اثر نکرد یعنی کلا یه روز بود تاثیرش بر می گشتن باز اخر تمام سرم و مرتب روغن بادوم تلخ زدم مثلا هفته ای یکی دو بار و پلاستیک پیچیدم شب تا صبح گاهی حتی دو روز بعدش شستم تمام زندگیمم حتی کش موها رو مرتب اسپری درمین زدم انداختم تراس شونه هم نزدم چون اولا لیندا میزدم شدبدا ریزش مو گرفتم اخر با همین روغن رفتن انگار روغن نمی ذاره نفس بکشن و خفشون می کنه. مساله تداومه که از تخم جدبدا درومدنم سریع بمیرن و بالغ نشن که تخم بذارن. بعد یه مدت دیگه نه شپشی هست نه تخمی. .. حنا هم شنیدم موثره خواهرم گرفته بود هر هفته شب تا صبح حنا می ذاشت و ریشه کن شدن.
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨