2777
2789
عنوان

از بین بردن رشک (تخم شپش)

| مشاهده متن کامل بحث + 50752 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من فوبیاشو دارم چن دقیقه پیش ک این تاپیکو ببینم حس میکردم دارم 

وایی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

فقططططط محلول یلدا

ابجیم از مدرسه چند سال قبل گرفت همه نوع محلول و همه روشای خانگی امتحان کردیم حنا و سس و اسکیدان و اب اسپند و ...

فقططط محلول یلدا جواب داد

همه رو پوچ میکنه شونه بزنی میوفته

بمن یکی گفت نفت بزن به شونه بزن موهات منم اینکارو کردم واقعا رفت، به خواهر شوهرم هم گفتم موهاش خیلی بلند و وز هستش نمیتونستن جدا کنن ،همین که نفتو زد چون شپش از بوی نفت بدش میاد کلا به جمب و جوش افتادن اومدن کف سر همرو مامانش جدا کرد تخماشم میکشه کلا ،حالا نمیدونم دوست داشتی امتحان کن

میزنم ولی به نظرم زیاد جدا نمیشن

چاره دیگه ای نیست باید هر روز تکرار کنی خیلی سمج هستن با دست هم جدا کنی زودتر از شرشون راحت میشی

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

اونا زنده آن که جدا نمیشم نا ده روز هر روز سرکه می جوشندم مریختم رو سرم میشستم حموم یکم بعد شونه میکردم چون مرده بودن راحت جدا میشدن ، میومدم بیرون سشوار میگرفتم باز شونه بعد اون شانه رو میجوشندم رو بالشتی  و لباس هم میشستم تا از بین رفتن 

خداشرشون کم کنه الهی امین.سرکه بزن سرت پلاستیک بکش تاصبح اینم مفیده.روغن کندوش بزن بازم پلاستیک بکش تاصبح.اینم مفیده.رنگ کن اینم مفیده کلا کم کم پوک میشن همچنان شانه هم بکش هرشب تموم میشه

شما امتحان کردی؟

اره عزيزم 

پسراي من از مدرسه مياوردن منم درگير ميكردن اخر سر يكي اين قطره رو گفت بدون دردسر راحت شدم 

الانم دو ماه يبار دو قطره به موهاي پسرام ميزنم و شكر خدا ديكه از شپش خبري نيست 

امتحان كن مطمئن باش تنهاتربن راه تضميني و راحت هستش 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد