m37311 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1829 عنوان اولین حرکات بچه هاتونو چجوری حس کردین؟😍 545 بازدید | 13 پست مامانای خوشگلمن ۲۰ هفتمه جفتم خلفییه هفته ای هست یه حالتایی مثل حرکت مارمانند وانگار که نفخ دارم وانگاری حباب میترکه ولی خیلی قوی حس میکنماینا بنظرتون بچس؟ یا انقباضه؟اخه سرکلاژ و استراحت مطلقمممنونمیشم از اولین تکون های جوجه هاتون بگید😍 خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻 1401/12/12 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nassssim عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 3279 من جفتم قدامی بود ولی همینجوری بود که میگی، یه وقتایی هم به قفسه سینه م انگار فشار میداد خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1440 منم ٢٠ هفته جفت خلفی ..شکم اول از ١٨ هفته حس میکنم تکوناشو ..ولی خوشم نمیاد یه جوری میشم ...بدم میاد عـــــه پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
m37311 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1829 من جفتم قدامی بود ولی همینجوری بود که میگی، یه وقتایی هم به قفسه سینه م انگار فشار میداد عزیززززدلمچند هفته حس کردی عزیزممیشه بیشتر برام توضیح بدی خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1440 مجردمخیلی دوس دارم بدونم چطوری وقتی بچه تو شکمته خیلی حس جالبی نیست به بنظر من پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
m37311 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1829 مجردمخیلی دوس دارم بدونم چطوری وقتی بچه تو شکمته ای جانم گلم خیلی حس خوبیهایشالا ب زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻
m37311 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1829 منم ٢٠ هفته جفت خلفی ..شکم اول از ١٨ هفته حس میکنم تکوناشو ..ولی خوشم نمیاد یه جوری میشم ...ب ... ای خدا عزیزم منم بچه اولمهچرا بدت میاد🥹حس خوب بگیرمن هروز بیشتر عاشقش میشممیشه بهم بگی چجوری حس میکنی!؟؟؟؟ خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 منم ٢٠ هفته جفت خلفی ..شکم اول از ١٨ هفته حس میکنم تکوناشو ..ولی خوشم نمیاد یه جوری میشم ...ب ... چرا😐 مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1440 ای خدا عزیزم منم بچه اولمه چرا بدت میاد🥹حس خوب بگیر من هروز بیشتر عاشقش میشم میشه بهم بگی چجوری ... من اصلا ...خب بدم میاد یه چیزی تو شکمم تکون میخوره ...اصلا هرچی فکر میکنم نمیتونم چیز خوبی توش پیدا کنم پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1440 چرا😐 خب چرا نداره ...من حس خوبی ندارم باش ...خوشم نمیاد پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
nassssim عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 3279 عزیززززدلم چند هفته حس کردی عزیزم میشه بیشتر برام توضیح بدی پسر من زیاد تکون نمیخورد خیلی وقتام نگرانم میکرد، یه حالتهایی مثل مور مورم دو طرف زیر شکمم داشتم، هفته بیست و چهار فکر کنم اولین حسامو داشتم خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
77jodiabot عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6031 ای جانم گلم خیلی حس خوبیه ایشالا ب زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی مرسی
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 خب چرا نداره ...من حس خوبی ندارم باش ...خوشم نمیاد اوکی مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟