2777
2789

خدایا شکرت ناشکری نمیکنم اما انقدر جدیم نگفتم فداتشم😂😭

یکی خواستگارم بود ی هفته زمان میخواستم فکرکنم ببینم اصلا قبول میکنم تاباهم آشنا بشیم یا ن تواون یک هفته هم بامادرش درارتباط بودم هرروز تماس میگرفت و احوال پرسی میکرد روز آخر از صبح زود پیام داد ک منتظرخبرخوبیم،منم اون تایم درگیر ی موضوعاتی بودم فرصت نداشتم فکرکنم بهش گفتم اوکی مامانم خونه نیست اومد تماس بگیرید باهاشون هماهنگ کنید و اونم گفت باشه دوساعت دیگ تماس میگیرم،تو دلم گفتم خدایا چیمیشه دیگ زنگ نزنه استرس شدیدم داشتم درعین ناباوری دیگ زنگ نزد و خبری ازش نشد همچنان ذهنم درگیره چطور شد یهووووو😐😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

پشیمون شده 

شاید رفتارت سرد بوده خوشش نیامده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته فک کنی که آیا اجازه بدی باهات صحبت کنه آشنا بشین یا نه؟ 😐حتی خواستگاری؟

توی یکی دو روز متوجه نمیشدی میخوایی بیایین با نه؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پشیمون شده شاید رفتارت سرد بوده خوشش نیامده

سرد نبود رفتارم اتفاقا خیلی بامامانه اوکی بودم ،اما باخودش زیاد ارتباطی نداشتم

انقد احساسی گفته بعد تو گفتی اوکی😕😶

عزیزم اینجا مختصر و مفید گفتم یادم نمیاد دقیق چیگفتم بهشون اما منظورم همچین چیزی بود سرد نبود رفتارم ک بگم بخاطر رفتارم بوده چون کادره تایم طولانیی منو میشناخته

سرد نبود رفتارم اتفاقا خیلی بامامانه اوکی بودم ،اما باخودش زیاد ارتباطی نداشتم

خدا داند

شاید پسره خودش نخواسته نمیدونم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه هفته فک کنی که آیا اجازه بدی باهات صحبت کنه آشنا بشین یا نه؟ 😐حتی خواستگاری؟توی یکی دو روز متوجه ...

عزیزم اون تایم درگیر مسائلی بودم و فرصت فکرکردنم نداشتم و اوناام درجریان بودن ک قبول کردن

قرار بود تماس بگیره فرداش با پسرش برم بیرون ک دیگ خبری نشد ازش😕

خدا داندشاید پسره خودش نخواسته نمیدونم

یکماه بود تو تحقیقات بودن و ی هفته ام هرروز پیگیر یهو پسره متوجه شد؟!

جالبه همون تایمم دوست نداشتم دیگ تماس بگیره الان فقط ذهنم درگیره ک چرا😂

یکماه بود تو تحقیقات بودن و ی هفته ام هرروز پیگیر یهو پسره متوجه شد؟!جالبه همون تایمم دوست نداشتم دی ...

آره دیگه من داشتم این مدلی خواستگار بابام اوکی بود یهو یه رفتار میدید از پسره دیکه میگفت نه

حالا شایدم بعد زنگ بزنن ولی با توجه به تجربه من پشیمون شدن

آره دیگه من داشتم این مدلی خواستگار بابام اوکی بود یهو یه رفتار میدید از پسره دیکه میگفت نهحالا شاید ...

ن دیگ خیلی تایم گذشته،چیبگم دعاام گرفت بدجور😂

واسه من هیچکس مخالف نبود چون شناختی نداشتن من آشنا بودم باهاشون ک مادره رو میشناختم پسررو چندبار دیده بودم فقط و اون تایمم اصلا شرایط فکرکردن ب آشنایی و ازدواجم نداشتم مادره اصرار کرد خیلی خانم خوبیم بود دیگ گفتم باشه فوقش ی مدت باهم آشنا میشیم خوشم نیومد میگن خدافظ ک کلا دیگ خبری نشد