2777
2789

سلام حالم بده خیلی .دیشب تاپیک زدم اما ازبس حالم بد بود نتونستم جواب بدم .من تو زندگیم خیانت دیدم و افسرده شدم بچه دارم و همونا باعث سر پا بودنم شد .من خونه خودم بودم و زندگی داشتم تا اینکه شوهرم بیکار شد بی پول شدیم و مجبور شدیم بخاطر بیماری خانواده شوهر و بیکاری بیایم خونه مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده و افسردم .شوهرم خونه خودمون زیاد محدودیت نداشت ولی دوست نداشت من تو جمع باشم همش میخاد زندونی کنه من‌ تو خونه و تنهایی.ولی بهترشد.میزفتیم میگشتیم .خانواده شوهرم همش دنبال گردشن خونه فامیل و این ورا و اونورا .باهم میرن عروس و خاهر شوهر و اینا .خرید برن باهم میرن .خونه همدیگه برن باهمن .خونه خودمون اینقد سخت نمیگرفت .از وقتی اومدم خونه مادرشوهرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با یه مشاور خوب مشورت کن گلم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

وقتی جاری و مادرشوهر و خواهرشوهرم اینا جمع میشن میخان جایی برن پارک گردش یا هرجا منو نمیزاره .نمیزاره باهاشون برم .بگم بخندم مخصوصا اگه مرد باهاشون باشه.پسر برادر شوهرم ۱۴سالشه وقتی باهاش حرف بزنم شوهرم عصبی میشه دعوام میکنه نمیدونم خسته و افسرده شدم 

وقتی جاری و مادرشوهر و خواهرشوهرم اینا جمع میشن میخان جایی برن پارک گردش یا هرجا منو نمیزاره .نمیزار ...

شوهر منم اینجوری بود طلاق گرفتم چقد زندم ک با یه روانی سر کنم

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
وقتی جاری و مادرشوهر و خواهرشوهرم اینا جمع میشن میخان جایی برن پارک گردش یا هرجا منو نمیزاره .نمیزار ...

اشتباه میکنه. اول بررسی کن ببین پشت این رفتار چیه بعد باید از همون خانوادش بخوای باهاش صحبت کنن

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد