2777
2789
عنوان

بدترین قالیشویی

183 بازدید | 6 پست

خواستم اعلام کنم تا اشتباه منو نکنید ، قالیشویی اندرزگو نوشته زیر نظر اتحادیه در صورتی که دروغ میگه ، بد قول و وقت نشناس و و با بیشترین زمان ممکن فرش تحویل میده و گرون 

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو فرشم بچه غذا ریخته بود لک زرد خورشت داشت دادم قالیشویی ارم لکه بر هم زد اول گفت شاید پاک نشه ما مواد شیمیایی نمی‌زنیم ولی لکه کاملا پاک شد 

ازشون ممنونم ک بدون آسیب ب فرشای دستبافتم تمیزشون کردن

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم