yase_man مدیر استارتر عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 184 عنوان فردا عمل پانکچر دارم 233 بازدید | 6 پست سلام خانومای گلمن فردا صبح پانکچر میشماز الان استرس گرفتم همه چیز خوب بود نمیدونم چرا الان استرس اومد سراغم.مراحلش چجوریه؟همسرم خودش باید نمونه بگیره؟ یا من میتونم کمک کنم؟ من آن بخت سپید خود، که سال ها دور شد از من، میان چشم سیاهی کرده ام پیدا 1401/12/12 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasm75 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6502 من همسرم تنها رفت دادمن اتاق عمل بودم بعدشم ن دردی بود ن چیزی الانم پسر ۲۰وچندروزم کنارم خوابیده برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
yase_man مدیر استارتر عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 184 من همسرم تنها رفت دادمن اتاق عمل بودم بعدشم ن دردی بود ن چیزی الانم پسر ۲۰وچندروزم کنارم خوابیده آخی عزیزم، به سلامتی. ان شاءالله خوش قدم و عاقبت بخیر باشه.آخه همسرم بخاطر مشکل شرعی نمیخواد خودش انجام بده. من آن بخت سپید خود، که سال ها دور شد از من، میان چشم سیاهی کرده ام پیدا
nafasm75 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6502 آخی عزیزم، به سلامتی. ان شاءالله خوش قدم و عاقبت بخیر باشه. آخه همسرم بخاطر مشکل شرعی نمیخواد خودش ... اصلانمیشه باشما رابطه داشته باشه نهایت شماهم بری داخل فقط میتونی بادست انجام بدین کلااجازه رابطه ندارین مشکل شرعی هم فکرکنم نداره چون مسله پزشکیه برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
yase_man مدیر استارتر عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 184 اصلانمیشه باشما رابطه داشته باشه نهایت شماهم بری داخل فقط میتونی بادست انجام بدین کلااجازه رابطه ندا ... همون با دست بتونم انجام بدم خوبه.واسه تست اسپرم هم خودم با دست انجام دادم.تو خود کلینیک یه اتاق مخصوص نمونه گیری بودخیلی خوب و راحت بود من آن بخت سپید خود، که سال ها دور شد از من، میان چشم سیاهی کرده ام پیدا
nafasm75 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6502 همون با دست بتونم انجام بدم خوبه. واسه تست اسپرم هم خودم با دست انجام دادم. تو خود کلینیک یه اتاق ... کدوم کلینیک رفتی برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
yase_man مدیر استارتر عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 184 کدوم کلینیک رفتی کلینیک تابانشهرک غرب (تهران)دکتر فاطمه ارجمند من آن بخت سپید خود، که سال ها دور شد از من، میان چشم سیاهی کرده ام پیدا