2777
2789

خانوما من با مربی مرد برداشتم. از مربی های آموزشگاه هیچ شناختی نداشتم. این مربی رو یه خانومی معرفی کرد گفت خوب آموزش میده.

حالا ۴ جلسه باهاش رفتم. خیلی بداخلاقه؛ اصلا برام درست توضیح نمیده؛ بعد میگه تو که معلمی با شاگردای تنبلت چجوری برخورد میکنی؟ زمان ما با شلنگ میزدن.

از ترسش جرات ندارم یه سوال کنم

بعد همش از ساعتاش کم میذاره یبار ۱.۵ ساعت یبار ۱.۱۰ دقیقه میبره. هی میگه ممکنه تجدید آموزش شی.

حالا نمیدونم بخوام عوضش کنم دوباره با خانم بردارم یا آقا.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

هرکدوم بهترن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عوص کن با خانم بردار ک راحت باشی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوص کن با خانم بردار ک راحت باشی

همش میگن خانوما بد آموزش میدن. امروز اومدم خونه گریه کردم. 

همش دعوام میکنه بهم استرس میده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

عوض کن با یه مربی خوب بردار. خانم یا آقا فرقی نمی‌کنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

واس من مربیم زن بود همینطوری بود،ساعتشم همون یکساعتو رب میبرد همه همینن کم پیش میاد مربی خوب باشه

اخلاقش چجوری بود؟؟؟ ببین از همون اول می گفت من نمیدونم چرا کسایی که درس خونده هستن تو رانندگی منگلن

عوض کن ،منم سه جلسه رفتم با مربی مرد هی میزد رودستم .البته دستکش داشتم .دیگه نرفتم .اون زمان راحت میشد مربی رو عوض کرد الان نمی‌دونم .رفتم با مربی زن ،خیلی عادلی بود

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من و خواهرم با خانم بودیم...رااااحت...این چیه جا افتاده بین مردم مردا بهترن واسه اموزش😐...واقعا این طور نیست...دوستم مربیش آقا بود...هیچی یاد نگرفت تا خصوصی رفت

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عوضش کن قبلشم سعی کن از افراد دیگه که تو اون اموزشگاه بودن بپرسی کدوم مربی بهتره همونو انتخاب کن.

آخه هر وقت میرم کسی تو اموزشگاه نیست. نمیدونم از کسی بمرسم. اینم مثلا از یه نفر مرسیدم گفت خوبه... 

همش میگن خانوما بد آموزش میدن. امروز اومدم خونه گریه کردم.  همش دعوام میکنه بهم استرس میده

اگر بد اموزس میدادن ک مدیر اموزشگاه استخدام نمیکرد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اخلاقش چجوری بود؟؟؟ ببین از همون اول می گفت من نمیدونم چرا کسایی که درس خونده هستن تو رانندگی منگلن

ببین داد میزنن تیکه میندازن، ممکنه خیلی چیزارو نگن

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦