2777
2789
عنوان

پدرشوهر مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 22 پست
شما نمونید اصولا شب جایی موندن کار درستی نیست تازه شما اینجا خودتون خونه زندگی دارید اونها که میمونن ...

پسرشون میگه دلم میخواد با اونا باشم 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرشون میگه دلم میخواد با اونا باشم 

دیگه اینو نمیدونم اما میدونم ادم وقتی خودش خونه زندگی داره نباید شب جایی بمونه حتی ادم شهر دیگه هم میره باید بره هتل نباید خونه کسی بمونه

اگر اصرار کردن و همسرتون هم خیلی مایل بود صبح که ایشون میرن سر کار شما هم برید خونه بگید کار دارید

اونا شاید صحبت خصوصی داشته باشن بعد از این همه سال بخوان با خودشون راحت صحبت کنن جلوی شما معذب نشن

خوش بگذره

چرا دلت سوخت چیشده مگه 

عزیزم شما خودت بزار جای ایشون

برای شام مهمون داری کلی کار انجام دادی حتی اگر کمکی هم داشته باشه کلی استرس داشته بعد بخوان 4 نفرم شب خونت بخوابن ممکنه جاش کم باشه یا شرایطش نداشته باشه یا خودش بخواد دیگه راحت استراحت کنه و بخاطر روز قبل که مهمان داشته خسته باشه صبح دیر بیدار شه و صبحانه اماده کنه

شما خودت بودی چه حالی میشدی

عزیزم شما خودت بزار جای ایشون برای شام مهمون داری کلی کار انجام دادی حتی اگر کمکی هم داشته باشه کلی ...

منکه نمیخوام بمونم چند جا بهم اصرار کردن که شب بمونید ما اومدیم حالا اگه زن عمو گفت بمونید واصرار کرد می مونیم 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده