2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربا؟بدون پوست؟اب بریزم توش؟

مربا نه

نباید به غلظت مربا برسه شب بزارش تو قوری چینی یا قابلمه بزار رو بخاری یا سماور تا نرم بشه

ته استکانی آب بریز روش 

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد
عزیزم اینقدر دکتر رفتم که..بگن برو هم نمیرم فط استرس میگیرم و عذاب و وجدان بابت هزینه

مگه میشه جواب نگیری

آزمایش دادی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

فک میکنم اینی که گفتیو خوردم... اینکه قدم کوتاه یه فاجعه اس...اما خب آره شانس اوردم برا قدمم امپول ...

نمیشه بازم امپول بزنی؟ب ۱۶۰برسی هم خوبه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم قدم 163 و وزنم 54  همه میگن کوچلویی بهم ☹️😂

نه خوبی چاقی چیه بابا   من ۱۶۰  وزنم ۵۲ تهش ۵۳ میشم دوتا هم بچه دارم   خیلی ریزه م فقط ناراحتم چون دخترم هم مثه خودم ریزه دوس ندارم قدش مثه من کوتاه باشه

من اونم خوردم چص مثقال تاثیر نداشت

چند ماه خوردی ؟ 

عرق رازیانه ای که گرفتی اصل بود یا نه ؟

من همسایمون درست می‌کنه و مطمئنم اصله 

الآنم پنج کیلو چاق شدم خودم خیلی ام راضی ام 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️