2777
2789

همش میگه میخوام یه موجود افسانه ای عاشقم بشه همیشه میگه مطمعنم یه نفر جز انسان عاشقمه که نمیزاره هیچ رابطه ایم قوی و پایدار باشه البته اخلاق خودشم بی تاثیر نیست ولی خب جدیدا رفته فیلم خون‌آشامی دیده جوگیر شده که من میدونم یه خون‌آشام عاشقمه😐💔 بنظرتون ببریمش مشاوره با هنوز زوده؟ البته اینم بگم همسایه ی دوران بچگیم بوده 25 سالشه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ۱۴ سالم بود از این توهما میزدم 🤣ولی با این سن عجیبه 😂 تازگیا چه سریالی دیده؟ 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
۲۵ سالشه تینا و میگه؟  عجییبه

بخدا موهای سرم سفید شد از دستش هعی گیر داده یه خون‌آشام عاشقمه😐

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

این فانتزیا برای یه نوجوون عادیه ولی برای ادم ۲۵ ساله واقعا عجیبه

ببرینش مشاور حتما

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من بودم به رفیقم میگفتم والاع از بس آدم عاشقت نشدع پریدیع جون فضایی های بدبخ

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

عادیه عزیزم باید این دوران سپری بشه منم همینطور بودم وقتی سریال واکینگ دد رو میدیدم دلم نمیخواست برم بازار همش میگفتم نکنه الان همش زامبی بشن مردم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
والا من ۱۴ سالم بود از این توهما میزدم 🤣ولی با این سن عجیبه 😂 تازگیا چه سریالی دیده؟ 

منم بچه بودم ولی خب این 25 سالشه فیلم حدودا هفته ی پیش گرگ و میش خون‌آشامی دیده جوگیر شده😐