قراربود با شیش هفت تا ازدوستام بریم تفریح امروز اما بارون بود اونجا کنسل شد،دیگه گفتم بیان خونه ما چون همسرم نیس،،،واسه ظهر ابگوشت درست کردم همزمان فسنجونم اماده کردم واسه شب جابیفته😋😋😋دلمه کلم وبرگ و فلفل هم درست کردم😋😋😋خیلی سخته پخت همزمان سه تا غذای تقریبا سخت😣ولی ازپسش براومدم😝تازه سالاد و ی کیک ساده هم واسه عصرونه درستیدم😋😋😋دوشم گرفتم ساعت سه میان😒خیلی دیره دیگه گشنمهههه کی میان ناهار بخوریم اه😒ولی حس خستگی بدی دارممم ازصبح تاالان همششش سرپاااا کمرم درد گرفت شماناهار چی خوردین ؟
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانمگاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚