2777
2789
عنوان

بیسکویت درست کردم چطور؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5174 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو ماکروفرم میشه؟؟؟ دما و دیقش چقد باشه؟؟؟

من تو فر گاز درست کردم عزیزم.بیسکویت دمای خیلی بالایی نمیخاد.کمتر از کیک بذار دمارو.مثلا اگه کیک من۱۸۰میذارم.برا بیسکویت۱۶۰.۱۶۵میذارم نهایتا.خودت چشمی بذار.واسه دما هم بعد از ۷؛ ۸ دیقه چک کن زیر بیسکویت هارو.اگ پخته بود خاموش کن. نهایتا ۱۵دیقه.اگه نپخته باشه

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
عزیزم میشه پودر نارگیلم بزنیم؟؟یا کاکائو یا حتا زعفرون

سفت میشه نزن

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
چقدر خوب درست کردی دستور پختش لطفااا

گذاشتم گلم.چک کن

عزیزم میشه پودر نارگیلم بزنیم؟؟یا کاکائو یا حتا زعفرون

کاکائو زود میسوزه.طعم تلخی میگیره

عزیزم گریل بالا نزنم؟

اصلا.سفت میشه بیسکوییتت.

اول ک تو فره دست میزنی نرمه.فک میکنی پخته نشده.اما بیاری بیرون تو هوای ازاد ترد و خوب میشه عزیزم.

اصلا.سفت میشه بیسکوییتت. اول ک تو فره دست میزنی نرمه.فک میکنی پخته نشده.اما بیاری بیرون تو هوای ازا ...

اوکی گلم ببخشید زیاد سوال میکنم زعفرون بزنم🤦‍♀️😅

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛
اوکی گلم ببخشید زیاد سوال میکنم زعفرون بزنم🤦‍♀️😅

مایع نزن ب بیسکوییت.طعمش خوب میشه اول بار ساده درست کن ببین چی میشه..

بله کاغذ روغنی پهن کن و چربش کن.زخامت بیسکویتام نه خیلی کم بگیر نه زیاد ک کلفت بشن.